Lifestyle|18.07.2024 15:42

Η επική ανάρτηση χωρισμού της πριγκίπισσας του Ντουμπάι που την απατούσε ο άνδρας της - «Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω»

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς η πριγκίπισσα του Ντουμπάι, Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, μέσα από μία ανάρτηση στα social media αποκάλυψε ότι χωρίζει τον άντρα της πρίγκηπα Mohammed Bin Rashid bin Mana Al Maktoum, γιατί την απάτησε.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε επίσημα πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Μάιο του 2023, και απέκτησαν ένα κοριτσάκι τον Μάιο του τρέχοντος έτους με τίποτα να προϊδεάζει τα μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση τους. 

«Η πρώην σύζυγός σου»

Με μία εξοργισμένη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πριγκίπισσα Sheikha εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην σύζυγο της, τον οποίο κατηγόρησε ξεκάθαρα ότι την έχει απατήσει πολλές φορές και ζητάει διαζύγιο.

 

«Αγαπητέ σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντρόφους, δηλώνω με το παρόν το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω και σε χωρίζω. Να προσέχεις. Η πρώην σύζυγός σου» έγραφε η οργισμένη ανάρτηση της.

Το ζευγάρι φαίνεται να μην ακολουθεί πλέον ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να έχει αφαιρέσει όλες τις αναρτήσεις στις οποίες εμφανίστηκαν μαζί από τους αντίστοιχους λογαριασμούς τους.

Δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια των Maktoum, τη βασιλική οικογένεια που κυβερνά το Ντουμπάι και από την οποία προέρχεται η Sheikha Mahra. Πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέθεσαν ότι ο λογαριασμός της πριγκίπισσας θα μπορούσε να έχει παραβιαστεί.Άλλοι πάλι θέλησαν να στηρίξουν την πριγκίπισσα. 

«Το βρίσκω ενδυναμωτικό όταν μια γυναίκα αναγνωρίζει την αξία της και στέκεται με αυτοπεποίθηση στο ύψος της», έγραψε κάποιος. «Αυτό δεν είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σας. Αυτή είναι η αρχή ενός νέου βιβλίου. Συγχαρητήρια», σχολίασε άλλος.

Στον ισλαμικό νόμο, η πρακτική του άμεσου διαζυγίου ονομάζεται «talaq-e-biddat», όπου ο σύζυγος προφέρει το «talaq» τρεις φορές για να λύσει αμέσως τον γάμο. Παραδοσιακά, σε πολλές ερμηνείες του ισλαμικού δικαίου, μόνο οι άνδρες μπορούσαν να προφέρουν το talaq. Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, οι γυναίκες μπορούν επίσης να συμπεριλάβουν μια ρήτρα στο γαμήλιο συμβόλαιό τους (nikahnama) που τους παρέχει το δικαίωμα να προφέρουν το talaq. Ο όρος talaq μεταφράζεται συνήθως ως «αποκήρυξη» ή απλά «διαζύγιο».

Ηνωμένα Αραβικά ΕμιράταΝτουμπάι