Lifestyle|18.07.2024 14:50

Έξαλλη η Janet Jackson: Γιατί δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους

Newsroom

Μια, πιο ήσυχη και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζωή θέλει να ζήσει η Τζάνετ Τζάκσον (Jannet Jackson). Η αδερφή του αείμνηστου βασιλιά της ποπ δήλωσε φανερά εκνευρισμένη ότι δε θέλει να την ενοχλούν άλλο πια οι δημοσιογράφοι.

Η 58χρονη τραγουδίστρια ζήτησε με έντονο τρόπο από όλους τους δημοσιογράφους να μην την ενοχλούν πια, καθώς έχει αποφασίσει ότι δε θέλει να δίνει άλλο πια συνεντεύξεις. 

 «Πραγματικά δε μου αρέσει να μιλάω»

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησής της στο «Heart Evenings» με τον Dev Griffin, η τραγουδίστρια που έχει βραβευτεί 5 φορές με Grammy εξήγησε πως δεν της αρέσει να απαντάει σε ερωτήσεις. «Δεν θέλω να είμαι αγενής, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου», δήλωσε αρχικά σε ερώτηση που της έγινε για το ποια θέλει να είναι η επόμενη ερώτηση. 

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, απλά σταματήστε να μου κάνετε ερωτήσεις. Ποτέ δεν είχα την πεποίθηση ότι δίνω καλές συνεντεύξεις. Πραγματικά, δεν μου αρέσει να μιλάω. Προτιμώ να μένω ήσυχη και να ακούω τους άλλους να μιλάνε».

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι ήταν έτσι από όταν θυμάται τον εαυτό της και δεν ευθύνεται κάποια συγκεκριμένη συνέντευξη που την έκανε να νιώθει κατ' αυτόν τον τρόπο.

τραγουδίστριαΤζάνετ Τζάκσον