Lifestyle|18.07.2024 19:35

Η Disneyland στο Παρίσι θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά επίδειξη μόδας

Newsroom

Ο γαλλικός οίκος μόδας Coperni ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει την επερχόμενη επίδειξη της συλλογής έτοιμης ένδυσης Άνοιξη/Καλοκαίρι 25 στη Disneyland του Παρισίου, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού την 1η Οκτωβρίου.

Ο Coperni σε από κοινού ανάρτηση με την Disney ανακοίνωσαν την ιστορική στιγμή για το εμβληματικό θεματικό πάρκο του Παρισιού και τα σχόλια υποδηλώνουν ότι οι θαυμαστές είναι ήδη ενθουσιασμένοι που θα δουν τη μαγεία να ζωντανεύει.

Το brand είναι γνωστό για τις αξέχαστες στιγμές στις πασαρέλες του, όπως το φόρεμα με σπρέι της Μπέλα Χαντίντ στην επίδειξη Άνοιξη/Καλοκαίρι 23, που έγινε viral. Καθώς η Ντίσνει φημίζεται για τα επικά φώτα, τα πυροτεχνήματα και τα σόου με drone, φαίνεται πιθανό ότι τα ειδικά εφέ θα παίξουν κάποιο ρόλο στην επίδειξη.

Ενα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές του οίκου, Arnaud Vaillant και Sebastien Meyer, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους σε ανάρτηση στο Instagram. Με αναφορά στο Γουόλτ Ντίσνεί και τη φράση του «όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο…» εξηγούν πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους ίδιους ως Γάλλους σχεδιαστές ότι το θεματικό πάρκο είναι ένας ονειρεμένος προορισμός και μια τεράστια πηγή έμπνευσης.

 

Τονίζουν πώς η Disneyland του Παρισιού συνδέεται με την ψυχαγωγία και το συναίσθημα, από τις ταινίες μέχρι τους χαρακτήρες, και όπως σε μία επίδειξη μόδας, υπάρχει τόση μαγεία.

DisneylandΠαρίσιεβδομαδα μόδας