Lifestyle|18.07.2024 21:46

Δέσποινα Βανδή: «Ο Κεμάλ είναι σφαγέας των Ελλήνων» - Νέες λεπτομέρειες για όσα έγιναν πριν τη συναυλία στην Τουρκία

Newsroom

Λεπτομέρειες για την επεισοδιακή συναυλία της Δέσποινας Βανδή στο Τσεσμέ, που τελικά δεν έγινε ποτέ, έρχονται στην επιφάνεια.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, εξαιτίας της απόφασης των διοργανωτών να βάλουν αφίσα του Κεμάλ πίσω της στη σκηνή, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βγει να τραγουδήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, τους αντιπρότεινε, αντί του Κεμάλ, να υπάρχει η τουρκική και η ελληνική σημαία, καθώς δεν ήθελε να πολιτικοποιήσουν μια συναυλία που γινόταν για καλό σκοπό.

Αυτό ήταν κάτι που αρνήθηκαν οι διοργανωτές και μάλιστα το κανάλι αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε η Ελληνίδα τραγουδίστρια με άνθρωπο της διοργάνωσης.

Αφού της απάντησαν αρνητικά στο αίτημα να αποσυρθεί η εικόνα του Κεμάλ, οι Τούρκοι διοργανωτές της είπαν ότι «Εδώ ο Κεμάλ είναι σύμβολο της Δημοκρατίας».

Η απάντηση της Βανδή ήταν πως «για μένα ο Κεμάλ είναι σφαγέας των Ελλήνων».

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τους διοργανωτές και μάλιστα η δήμαρχος της πόλης πήρε το μικρόφωνο και, αφού μίλησε απαξιωτικά για την Ελληνίδα τραγουδίστρια, της είπε να φύγει από τα σύνορα, με τον κόσμο να γιουχάρει τη Βανδή επειδή αποφάσισε να μην τραγουδήσει.

Η ίδια εξήγησε χθες και μέσω σόσιαλ την απόφασή της να μη βγει στη σκηνή. Με τη βοήθεια της αστυνομίας, μετέβη με την ομάδα της από το Τσεσμέ στη Σμύρνη και από εκεί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ σήμερα το πρωί επέστρεψε στην Αθήνα.

ΤουρκίασυναυλίαΔέσποινα Βανδήειδήσεις τώραΚεμάλ Ατατούρκ