Lifestyle|20.07.2024 13:50

Πέθανε η 61χρονη σύντροφος του Clint Eastwood - «Μια υπέροχη γυναίκα, θα μου λείψει πολύ»

Newsroom

Ο Κλιντ Ιστγουντ (Clint Eastwood), διάσημος για την καριέρα του στη μεγάλη οθόνη και τη χαρακτηριστική του ερμηνεία σε ταινίες δράσης και γουέστερν, ξαναβρήκε τον έρωτα πριν από δέκα χρόνια στο πλευρό της Κριστίνα Σαντέρα. Στις 18 Ιουλίου, ο 94χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε με βαριά καρδιά τον θάνατο τής συντρόφου του, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών.

«Η Κριστίνα ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πολύ» ανέφερε ο ίδιος στην ανακοίνωσή του.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2014, όταν ο Ιστγουντ και η Σαντέρα γνωρίστηκαν στο Mission Ranch Hotel, ένα ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του ηθοποιού στο Carmel-by-the-Sea της Καλιφόρνιας. Εκείνη εργαζόταν εκεί ως οικοδέσποινα, και η συνάντησή τους αποτέλεσε την αρχή μιας σημαντικής σχέσης που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε πολλά ειδύλλια στο παρελθόν, η σχέση αυτή διατήρησε έναν διακριτικό χαρακτήρα. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στα Όσκαρ του 2015. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, η Σαντέρα συνόδευε τον ηθοποιό σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις, όπως προβολές ταινιών και φεστιβάλ, επιδεικνύοντας την υποστήριξή της. Η παρουσία της ήταν πάντα διακριτική, και η συμβολή της στην προσωπική του ζωή ήταν ανεκτίμητη.

Ο Ίστγουντ είχε παντρευτεί δύο φορές πριν γνωρίσει την ξανθιά καλλονή: με το μοντέλο Μάγκι Τζόνσον (Maggie Johnson)από το 1953 έως το 1987 και με την παρουσιάστρια ειδήσεων Ντίνα Ρουίζ (Dina Ruiz) από το 1996 έως το 2004. Είχε, επίσης, αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων των ειδυλλίων με την ηθοποιό Φράνσις Φίσερ και τη συμπρωταγωνίστριά του στο The Gauntlet, Σόντρα Λοκ. Από τις σχέσεις αυτές, ο Ίστγουντ έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά, μεταξύ των οποίων και ο ηθοποιός Σκοτ Ίστγουντ.

Ο θάνατος της Κριστίνα Σαντέρα αφήνει ένα μεγάλο κενό στη ζωή του Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος έχασε έναν πολύτιμο σύντροφο. Η κληρονομιά της θα παραμείνει ζωντανή μέσα από τις αναμνήσεις και τις στιγμές που μοιράστηκαν μαζί, ενώ η αγάπη και η στοργή της θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά του.

Κλιντ Ίστγουντηθοποιόςθάνατος