Lifestyle|20.07.2024 15:00

Γιώργος Καράβας: Σε κρυοσάουνα στους -85 βαθμούς - «Λύση στον καύσωνα»

Newsroom

Ο Γιώργος Καράβας μπήκε σε κρυοσάουνα και εκτέθηκε σε θερμοκρασία που έφτασε τους -85 βαθμούς Κελσίου, προσφέροντας μια μοναδική και εξαιρετικά δροσερή λύση στον καύσωνα. Το μοντέλο μοιράστηκε την εμπειρία του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας ανάρτησε δύο βίντεο που καταγράφουν τη διαδικασία: το ένα δείχνει τη στιγμή που μπαίνει στην κρυοσάουνα, ενώ το δεύτερο απαθανατίζει τη στιγμή που βγαίνει από αυτήν. «Λύση στον καύσωνα. -85 βαθμοί» έγραψε στο πρώτο βίντεο, λίγο πριν μπει στον θάλαμο, προσφέροντας έτσι μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης από τις υψηλές θερμοκρασίες.

 

Με χιουμοριστική διάθεση, το μοντέλο ακούγεται να λέει: «Είμαι έτοιμος να πεθάνω όρθιος. Λίγες ώρες μετά το Άγιο Όρος, άρα θα πάω έτοιμος», προσθέτοντας μια δόση γέλιου και αυτοσαρκασμού στη σοβαρή και ακραία δοκιμασία της κρυοσάουνας.

 

Η κρυοθεραπεία, όπως είναι γνωστή, είναι μια διαδικασία που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς, καθώς προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία, όπως την ανακούφιση από τον πόνο, τη μείωση της φλεγμονής και τη βελτίωση της αποκατάστασης των μυών.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Καράβα κέρδισαν αμέσως την προσοχή των ακολούθων του, οι οποίοι σχολίασαν με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για την τολμηρή του προσπάθεια.

μοντέλοinstagramΓιώργος Καράβας