Lifestyle|21.07.2024 09:20

Armie Hammer για τις κατηγορίες περί κανιβαλισμού: «Ηταν μια πολύ έντονη, σεξουαλική σχέση»

Newsroom

Ο Άρμι Χάμερ (Armie Hammer) μίλησε ανοιχτά για τις καταγγελίες που έκαναν πολλές γυναίκες εις βάρος του, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored». Ο 37χρονος ηθοποιός αντιμετώπισε κατηγορίες για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, καθώς και για κανιβαλισμό.

Ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν ξεκίνησε τη συνέντευξη με μια ευθεία ερώτηση: «Ας μπούμε πρώτα απ' όλα στο ψητό. Είσαι κανίβαλος;». Ο Χάμερ απάντησε με μια δόση σαρκασμού: «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κανίβαλος; Πρέπει να έχεις φάει στ' αλήθεια κάποιον».

Σε επόμενη ερώτηση του, αν είχε «φάει ποτέ ανθρώπινη σάρκα», ο ηθοποιός απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι. Παρεμπιπτόντως, δεν πίστευα ποτέ ότι θα έπρεπε ν' απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αλλά όχι, ποτέ».

Η συνέντευξη, η οποία διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, περιλάμβανε λεπτομερείς συζητήσεις για τις καταγγελίες που κυριάρχησαν στα πρωτοσέλιδα πριν από μερικά χρόνια και για το πώς αυτές επηρέασαν την ψυχική υγεία του ηθοποιού και την οικογένειά του.

Ο Χάμερ ρωτήθηκε επίσης για τις προηγούμενες σχέσεις του, ιδιαίτερα για τις σχέσεις που είχε όσο ήταν παντρεμένος με την πρώην πλέον σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2010 έως το 2023 και έχουν δύο παιδιά, τη Χάρπερ, 9 ετών, και τον Φορντ, 7 ετών.

Ο Χάμερ αναφέρθηκε και στην πρώην ερωμένη του, Έφι Αντζελόβα, λέγοντας: «Αυτή ήταν μια πολύ έντονη σχέση, πολύ σεξουαλικά φορτισμένη, μεταξύ δύο ανθρώπων με πολύ παρόμοιες κλίσεις και διαστροφές».

Η Αντζελόβα είχε κατηγορήσει τον Χάμερ για σεξουαλική επίθεση, δηλώνοντας σε συνέντευξη Τύπου το 2021: «Στις 24 Απριλίου 2017, ο Άρμι Χάμερ με βίασε για πάνω από τέσσερις ώρες στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια των οποίων χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι μου σε έναν τοίχο, προκαλώντας μελανιές στο πρόσωπό μου. Διέπραξε επίσης άλλες πράξεις βίας εναντίον μου στις οποίες δεν συναίνεσα».

Παράλληλα, άλλες γυναίκες προχώρησαν σε παρόμοιες καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός είχε κανιβαλιστικές και BDSM φαντασιώσεις. Ωστόσο, το αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες αποφάσισε ότι δεν υπήρχαν «επαρκή στοιχεία για να κατηγορηθεί ο κ. Χάμερ για έγκλημα».

Η συνέντευξη του Άρμι Χάμερ προκάλεσε αντιδράσεις και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με αρκετούς να εκφράζουν την αμφιβολία τους για την ειλικρίνειά του, ενώ άλλοι εκδήλωσαν συμπάθεια για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Άρμι Χάμερηθοποιόςκανιβαλισμόςσεξουαλική κακοποίηση