Lifestyle|21.07.2024 10:19

Μαντόνα: Ο 19χρονος γιος της ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό - «Το λατρεύω»

Newsroom

Ο γιος της Μαντόνα (Madonna), Ντέιβιντ Μπάντα (David Banda), αποκαλύπτει πως έχει αρχίσει να «ψάχνει» για φαγητό στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μετά τη μετακόμισή του από το πολυτελές διαμέρισμα της διάσημης μητέρας του στο Upper East Side.

«Είναι υπέροχο να βιώνεις το συναίσθημα να είναι εννέα το βράδυ, να είσαι πεινασμένος και να συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αρκετά χρήματα για φαγητό και να ψάχνεις» ανέφερε σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram. «Είναι διασκεδαστικό να είσαι νέος».

Ο 18χρονος Μπάντα ζει πλέον στο Μπρονξ και διδάσκει κιθάρα για να βγάλει μερικά επιπλέον χρήματα, παρά το γεγονός ότι η περιουσία της Μαντόνα εκτιμάται στα 850 εκατομμύρια δολάρια.

«Το λατρεύω. Δεν είμαι μόνος, έχω τη φίλη μου» είπε αναφερόμενος στη σύντροφό του, Μαρία Ατουέστα. «Αλλά το λατρεύω».

Ο νεαρός επιβεβαίωσε επίσης ότι η Μαντόνα έχει σχέση με τον Τζαμαϊκανό ποδοσφαιριστή Ακίμ Μόρις, μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Τζος Πόπερ.

Οι εκπρόσωποι της Μαντόνα δεν απάντησαν άμεσα στο αίτημα της Page Six για σχόλιο. Δεν είναι σαφές πότε ο Μπάντα μετακόμισε από το σπίτι της Μαντόνα, αλλά ήταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της σοβαρής περιπέτειας υγείας που είχε πέρυσι, όταν νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ.

Μετά την επιστροφή της στο σπίτι, περισσότερο από μιάμιση εβδομάδα αργότερα, η βασίλισσα της ποπ δήλωσε ότι είναι «ευγνώμων» που είναι ζωντανή μετά τη σύλληψη μιας σοβαρής βακτηριακής μόλυνσης. «Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου», έγραψε στο Instagram μαζί με μια selfie στις αρχές Ιουλίου 2024.

Μαντόνατραγουδίστριαγιοςφαγητό