Lifestyle|22.07.2024 03:00

Missy Elliott: Τραγούδι της ταξίδεψε στην Αφροδίτη με την ταχύτητα του φωτός!

Newsroom

Η NASA συνεργάστηκε με τη βραβευμένη με Grammy ράπερ, Missy Elliott για να στείλει το τραγούδι της «The Rain (Supa Dupa Fly)» στην Αφροδίτη, τον αγαπημένο της πλανήτη!

«Το τραγούδι μου ‘The Rain’ ταξίδεψε μέχρι την Αφροδίτη, τον πλανήτη που συμβολίζει τη δύναμη, την ομορφιά και την ενδυνάμωση. Ο ουρανός δεν είναι το όριο, είναι μόνο η αρχή», ανέφερε η Elliot σε δήλωσή της.

Μέσα σε 14 λεπτά ταξίδεψε το τραγούδι 

Το τραγούδι μεταδόθηκε σε 158 εκατομμύρια μίλια (254 εκατομμύρια χιλιόμετρα) με την ταχύτητα του φωτός από το DSN (Deep Space Network) της NASA!

Το ταξίδι διήρκεσε περίπου 14 λεπτά.

Συγκεκριμένα, μεταδόθηκε από την κεραία ραδιοφώνου Deep Space Station 13 (DSS-13) στο Goldstone Deep Space Communications Complex του DSN στην Καλιφόρνια.

Ο Γκλεν Νέιγκλ, εκπρόσωπος της ιστοσελίδας του Deep Space Network στην Καμπέρα της Αυστραλίας, ανέφερε πως: «Καλλιτέχνες όπως η Missy Elliott  και οι Beatles έχουν διακτινίσει τη μουσική τους στο διάστημα για να εμπνεύσουν την ανθρωπότητα να σκεφτεί τη θέση της Γης στο σύμπαν – και ίσως και άλλους, αν είναι εκεί έξω για να την ακούσουν».

τραγούδιNASAδιάστημαειδήσεις τώρα