Lifestyle|22.07.2024 14:20

Ντέμη Γεωργίου: Το συγκινητικό «αντίο» των φίλων της και το τρυφερό post για τη σύντροφό της

Newsroom

Την τελευταία της πνοή άφησε η σεφ και πρώην παίκτρια του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου, η οποία ήταν διασωληνωμένη στο Κρατικό Νίκαιας έπειτα από σοβαρή βακτηριακή μόλυνση.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Πάρο στην Αθήνα 

H 39χρονη,  όπως έχει γίνει γνωστό, εργαζόταν στην Πάρο, όταν έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση και έχασε τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου.  

Αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και το πρωί της Κυριακής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα και διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Έφυγε το πρωί της Δευτέρας, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους της. 

Δημήτρης Μπέλλος: «Καλό ταξίδι»

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο πρώην παίκτης του Masterchef, Δημήτρης Μπέλλος, αποχαίρετησε τη φίλη του. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε: «Καλό ταξίδι».

Παράλληλα, ο φίλος, συνεργάτης και μελλοντικός της κουμπάρος, Άρτσι Καραχάλιος, συγκινεί με την ανάρτησή του λίγες ώρες μετά τον θάνατό της. «Κουμπαρούλα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς από κει ψηλά και θα μας βρίζεις, αλλά τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο party για πάρτη σου. Γιατί πάντα μας έλεγε ότι η ζωή είναι ένα πάρτι. Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι, με αυτό το χαμόγελο, τη τρέλα και την αυθεντικότητά σου. Καλό ταξίδι μωρό μου» έγραψε. 

Η τρυφερή ανάρτηση για τη σύντροφό της

Για τη Ντέμη Γεωργίου, δύο ήταν οι μεγάλες της αγάπες. Η σύντροφός της Μαριαλένα Ξηρομερίτη και η μαγειρική. Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις έγραφε για την αγαπημένη της: «Της μαγειρεύεις πάντα ακόμα κι αν είναι τοστ… Για το θεαθήναι, όλη μέρα τσακωνόμαστε».

 

μαγειρικήMasterChefπαίκτριαθάνατος