Lifestyle|24.07.2024 09:52

Celine Dion: Θα εμφανιστεί στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων; Οι τελευταίες πληροφορίες

Newsroom

Η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) φαίνεται ότι θα επιστρέψει καλλιτεχνικά στη σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων και φημολογείται ότι αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης την ερχόμενη Παρασκευή.

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας από τον Δεκέμβριο του 2022 που αποκάλυψε ότι παλεύει με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου).

Σύμφωνα με το Variety, η Ντιόν έφτασε στο γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα και έδειχνε ευδιάθετη, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, κοντά στα Ηλύσια Πεδία.

Πάντως, το RTL αποκάλυψε ότι το απόγευμα η σταρ είχε ένα δοκιμαστικό ραντεβού με τον οίκο μόδας Dior. Σύμφωνα με το RTL, η Ντιόν πρόκειται να ερμηνεύσει το «L’Hymne a l’amour» της Edith Piaf, το κατεξοχήν γαλλικό τραγούδι, μπροστά σε χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στο ίδιο ξενοδοχείο διαμένει και η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga), η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ίσως είναι η επικεφαλής στην τελετή έναρξης.Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει σε σχετικό ερώτημα.

Τι είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν

«Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι όσο καλύτερα γίνεται. Στόχος μου είναι να ξαναδώ τον Πύργο του Αιφελ!» είχε δηλώσει τον Απρίλιο σε συνέντευξή της στη γαλλική Vogue.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Καναδή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 1996, στην Ατλάντα ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία της «The Power of the Dream» κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης την οποία παρακολούθησαν 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Ολυμπιακοί ΑγώνεςLady GagaΠαρίσι 2024τραγουδίστριαΟλυμπιακοί Αγώνες 2024Σελίν Ντιόν