Lifestyle|24.07.2024 10:00

Halle Berry: Ημίγυμνη με τις γάτες της γιόρτασε τα 20 χρόνια από το «Catwoman»

Newsroom

Για άλλη μία φορά κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα η Χάλι Μπέρι (Halle Berry). Η 57χρονη ηθοποιός θέλησε να γιορτάσει την επέτειο των 20 χρόνων από την κυκλοφορία της πολύ πετυχημένης ταινίας «Catwoman» με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Δίχως να έχει περάσει ούτε μέρα από πάνω της η Μπέρι γιόρτασε τη μεγάλη επιτυχία της καριέρας της μαζί με...παρέα!

Η ανάρτηση της ηθοποιού με τα γατάκια να καλύπτουν το σώμα της

Μέσα από ένα κολάζ φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός και πρώην μοντέλο είχε στα χέρια της δύο μικρά γατάκια, τα οποία κάλυπταν τα απόκρυφα σημεία του σώματός της.

 

«Ακόμα μιάου... Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που είχα την τιμή να ζωντανέψω έναν χαρακτήρα-σύμβολο. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα είμαι για πάντα η Patience Phillips δηλαδή η CATWOMAN!» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Όσον αφορά τα δύο γατάκια στις φωτογραφίες η αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε ότι ήταν δύο αδέσποτα που εμφανίστηκαν στην αυλή της αναζητώντας τη μητέρα τους. «Οταν αυτές οι μαύρες καλλονές εμφανίστηκαν στην αυλή μου αναζητώντας τη μητέρα τους, ο Jee μας βοήθησε στη διαδικασία διάσωσης. Για πάντα ευγνώμων!», συμπλήρωσε.

Η ταινία «Catwoman» απέσπασε μόλις 40,2 εκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και 42,2 εκατομμύρια δολάρια σε άλλες χώρες παγκοσμίως, με το σύνολο 82,4 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι του προϋπολογισμού παραγωγής 100 εκατομμυρίων δολαρίων, να την καθιστούν αποτυχία στο box office.

Χάλι Μπέριηθοποιόςbox office