Lifestyle|24.07.2024 10:32

Kamala Harris: Το τραγούδι «Freedom» της Beyonce θα τη συνοδεύει στην προεκλογική της καμπάνια

Newsroom

Η Μπιγιόνσε (Beyonce) φέρεται να έδωσε την άδεια στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις (Kamala Harris) για χρήση του τραγουδιού της «Freedom» στην προεκλογική της καμπάνια για την προεδρία.

Σύμφωνα με το CNN, το επιτελείο της Χάρις πήρε την έγκριση της τραγουδίστριας λίγες ώρες πριν κάνει δυναμική είσοδο με το τραγούδι στα κεντρικά γραφεία της προεκλογικής της εκστρατείας κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης επίσκεψης.

Η οικογένεια της τραγουδίστριας στηρίζει την υποψήφια πρόεδρο

Ενώ η Μπιγιόνσε δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση μετά την ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν (Joe Biden) ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση νέας προεδρικής θητείας, η μητέρα της Τίνα Νόουλς (Tina Knowles), μοιράστηκε μία φωτογραφία με την αντιπρόεδρο στο Instagram.

 

«Καινούργια, νεανική, αιχμηρή… ενέργεια !!!! Αφήνοντας στην άκρη τον προσωπικό εγωισμό, τη δύναμη και τη φήμη. Αυτός είναι ο ορισμός ενός μεγάλου ηγέτη. Σας ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν για την υπηρεσία σας και την ηγεσία σας. Κάμαλα Χάρις για Πρόεδρος, πάμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Σημειώνεται ότι το «Freedom» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Lemonade» που κυκλοφόρησε η αμερικανίδα σταρ το 2016 και συμμετέχει ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ (Kendrick Lamar). Εγινε ύμνος σε πολλές διαδηλώσεις μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ (George Floyd) το 2020 σημειώνοντας αύξηση 625% στις ροές μουσικής εκείνη την εποχή.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η τελευταία εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) στο Eθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, υποστηρίχθηκε επί σκηνής από τον Κιντ Ροκ (Kid Rock), σύμφωνα με την Guardian.

Κάμαλα ΧάριςτραγουδίστριαΗΠΑΜπιγιονσέΚιντ Ροκ