Lifestyle|24.07.2024 12:09

Μόνη πέρασε τα γενέθλια της η Jennifer Lopez - Μακριά της και χωρίς βέρα ο Ben Affleck

Newsroom

Σίριαλ δίχως φινάλε ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck). Το διάσημο ζευγάρι τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει πολλάκις τον διεθνή  Τύπο, καθώς οι φήμες του χωρισμού μεταξύ τους όλο και φουντώνουν.

Αυτή τη φορά, σκάνδαλο έχει προκληθεί με τα γενέθλια της 55χρονης πλέον Λόπεζ. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια γιορτάζει στις 24 Ιουλίου τα γενέθλια της ενώ οι σχέσεις με τον άντρα της όλο και χειροτερεύουν. Η Λόπεζ βρίσκεται στο Χάμπτονς για τους εορτασμούς της τόσο σημαντικής ημέρας για εκείνην μακριά όμως από τον Αφλεκ.

Πού βρισκόταν ο Μπεν Άφλεκ

Ο Αφλεκ εθεάθη στο Λος Αντζελες χωρίς τη βέρα του το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς ο ίδιος φέρεται να την αφαίρεσαι. Ο ηθοποιός αιχμαλωτίστηκε από τα φλας των φωτορεπόρτερς και την επόμενη μέρα, καθώς βρισκόταν έξω από το γραφείο του στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, κρατούσε στο δεξί του χέρι έναν παγωμένο καφέ και στο άλλο το τηλέφωνο και την τσάντα γυμναστικής του, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν φορούσε τη βέρα του.

Στέλνουν ερωτικά ραβασάκια ο ένας στον άλλον

Σύμφωνα τώρα με τελευταία δημοσιεύματα, η Λόπεζ και ο Αφλεκ προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους, γράφοντας ερωτικά γράμματα ο ένας στον άλλον. Όπως αναφέρει η Daily Mail, παρά το γεγονός ότι σκέφτονταν να χωρίσουν πριν από λίγους μήνες, αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω στη σχέση τους.

Μία πηγή αποκάλυψε ότι ήταν κοντά στο να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου, αλλά αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους μέσω επιστολών, για να αναθερμάνουν αυτό που τους έφερε κοντά την πρώτη φορά. Η Λόπεζ έχει μοιραστεί ερωτικά σημειώματα από τον Aφλεκ στην ταινία της «The Greatest Love Story Never Told» και ο ηθοποιός είχε κρατήσει την αλληλογραφία τους από την προηγούμενη σχέση τους, την οποία αργότερα συνέθεσε σε ένα βιβλίο για τη σταρ.

Παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της έντονης προσοχής των μέσων ενημέρωσης, έχουν δεσμευτεί όπως αναφέρεται, να δουλέψουν τη σχέση τους μέρα με τη μέρα και να αποφύγουν το διαζύγιο. Η Λόπεζ έχει διακόψει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να επικεντρωθεί στον γάμο και την οικογένειά της, ελπίζοντας να αποκαταστήσει τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από τις απαιτήσεις της καριέρας της.

τραγουδίστριαηθοποιόςΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζ