Lifestyle|24.07.2024 15:00

Σάλος με ράπερ στη Μύκονο που σκόρπισε 20.000 ευρώ - Ο κόσμος έτρεχε να τα μαζέψει

Newsroom

Τις διακοπές του στη Μύκονο φαίνεται να απολαμβάνει ο γνωστός ράπερ Lil Tjay. Ο αμερικανός βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο νησί των ανέμων.

Ωστόσο ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε σάλο στο κοινό. Στη διάρκεια του βίντεο φαίνεται να σκορπάει 20.000 ευρώ σε πολύ κεντρικό σημείο του νησιού θέλοντας να δείξει τον ενθουσιασμό του αλλά και τη φήμη του. Ο Lil Tjay πετάει στον αέρα δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 και 100 Ευρώ, με τον αέρεα να τα παρασύρει μακριά.

 

Στο προκλητικό βίντεο ο γνωστός ράπερ περιστοιχίζεται από μερικές γυναίκες, οι οποίες χορεύουν μαζί του, ενώ στο background ακούγεται μία από τις επιτυχίες του.

Πανζουρλισμός από τον κόσμο που τα μάζευε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», ο ράπερ σκόρπισε περί τις 20.000 ευρώ, με τους υπαλλήλους του εστιατορίου αλλά και περαστικούς να σπεύδουν να μαζέψουν ό,τι μπορούσαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω βίντεο, που συγκέντρωσε περισσότερα από 600.000 likes σε λιγότερο από ένα 24ωρο, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις ανάμεσα στους fans του διάσημου ράπερ, κυρίως για τις προκλητικές σκηνές όπου καταγράφονται ημίγυμνα νεαρά κορίτσια.

ράπερΜύκονος