Lifestyle|25.07.2024 08:16

Ντέμη Γεωργίου: Σήμερα η κηδεία της στο Α΄ Νεκροταφείο - Ακολουθεί beach party στην Πάρο

Newsroom

Σήμερα, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, θα πουν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο «αντίο» στην Ντέμη Γεωργίου, την σεφ που γνώρισε το κοινό μέσα από το Masterchef και η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Η κηδεία της θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και η τελευταία επιθυμία της ήταν να φορούν όλοι στην κηδεία της λευκά.

Το μήνυμα της συντρόφου της 

Η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία θα παντρεύονταν τον Σεπτέμβριο στην Πάρο, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη λειτουργία του εστιατορίου που είχαν ανοίξει μαζί στο νησί, με τις συνταγές που έχει αφήσει η Ντέμη Γεωργίου. «Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά την κηδεία της, θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς

Οι φίλοι της οργανώνουν ένα beach party στην Πάρο στη μνήμη της 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το alphanews.live, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η Ντέμη είχε ζητήσει να γίνει ένα πάρτι σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η σεφ είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.

πάρτιMasterChefκηδείαειδήσεις τώραΠάρος