Lifestyle|25.07.2024 12:15

Πιο σέξι από ποτέ η Jennifer Lopez - Η φωτογραφία με μαγιό για τα 55α γενέθλια της

Newsroom

Μπορεί να μη διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και ερωτικά αλλά και επαγγελματικά, όμως δεν παύει να είναι από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έκλεισε τα 55 της χρόνια και απέδειξε ότι ο χρόνος δεν της έχει ακόμη χτυπήσει την πόρτα.

Τι και αν βρίσκεται στα μισά της έκτης δεκαετίας της ζωής της;! Η 55χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν παύει να τραβάει όλα τα αντρικά -και όχι μόνο- βλέμματα με κάθε της εμφάνιση.

Η φωτογραφία που έριξε το διαδίκτυο

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λόπεζ γιόρτασε με τον δικό της τρόπο τα 55α γενέθλια της, δείχνοντας τις καλλίγραμμες καμπύλες της στους διαδικτυακούς της φίλους.

 

«Αυτή είμαι εγώ...Τώρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης φορώντας ένα λευκό ολόσωμα μαγιό και ποζάροντας μπροστά στον καθρέφτη. Μάλιστα το «Τhis is me.. Now» είναι και ο τίτλος του τελευταίου της άλμπουμ που κυκλοφόρησε το Φλεβάρη.

Λίγες ώρες μετά η διάσημη σταρ δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο από το θεματικό της πάρτυ στο Χάμπτονς, με την ίδια να φοράει ένα αναγεννησιακό φόρεμα, καθώς όλη η βραδιά ήταν εμπνευσμένη από την πετυχημένη σειρά «Bridgerton».

 

Στο βίντεο βλέπουμε τη Λόπεζ να σβήνει την τεράστια τούρτα της, ενώ πουθενά δε φαίνεται ο Μπεν Αφλεκ, καθώς οι δυο τους έχουν να βρεθούν πάνω από ένα μήνα.

Αμέσως μετά η Λόπεζ δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία στο προφίλ της θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν. 

 

«Εβλεπα όλες τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου, τα όμορφα βίντεο και τις αναρτήσεις σας χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί από όλο τον κόσμο. Εχω γελάσει, χαμογελάσει, έχω ρίξει μερικά δάκρυα και όταν είδα την διαφημιστική πινακίδα στην Times Square, συγκλονίστηκα εντελώς. Εχω πραγματικά τους καλύτερους, πιο καταπληκτικούς θαυμαστές στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω το πόσο συγκινημένη είμαι ή πόσο ευλογημένη νιώθω που είστε όλοι μέρος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.», έγραψε αρχικά η 55χρονη τραγουδίστρια.

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα μαζί. Είναι αστείο καθώς κάθομαι εδώ και σκέφτομαι το πιο εκπληκτικό ταξίδι, αισθάνομαι ακόμα σαν το ίδιο κορίτσι που ξεκινάει τόσο γεμάτο ενέργεια και γενναιότητα, τόσο έτοιμο να αντιμετωπίσει όλο τον κόσμο απ' έξω και όμως τόσο τρυφερό, εύθραυστο και μερικές φορές φοβισμένο αλλά πάντα γεμάτο αγάπη από μέσα. Έχω τόση αγάπη για εσάς.

Θέλω να ξέρετε στα γενέθλιά μου ότι ΕΣΕΙΣ είστε το μεγαλύτερο δώρο μου. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Μπορώ πάντα να βασίζομαι σε εσάς. Και θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε μένα. Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα, την κατανόησή σας, την πίστη σας και το πιο σημαντικό για την αγάπη σας.

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ…» συμπλήρωσε η Λόπεζ ευχαριστώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της.

γενέθλιαηθοποιόςΤζένιφερ ΛόπεζτραγουδίστριαΜπεν Άφλεκ