Lifestyle|25.07.2024 22:00

Celine Dion: Βόλτα στο Λούβρο πριν από την εμφάνιση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom

Δε σταματάει να μας εκπλήσσει η Σελίν Ντιόν (Celine Dion). Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια φαίνεται να είναι πραγματικά πιο έτοιμη από ποτέ για την επιστροφή της, έπειτα από την αποχή από τα μουσικά δρώμενα λόγω της νόσου του Καθηλωμένου Ανθρώπου που την ταλαιπωρεί.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Παρίσι, όπου όπως φημολογείται θα εμφανιστεί στην Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και μάλιστα θα ερμηνεύσει το «L’Hymne a l’amour» της Edith Piaf. Η ίδια φημολογία υπάρχει και για τη Lady Gaga.

«Αγαπώ το Παρίσι»

Η Ντιόν βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Παρίσι και κατάφερε να κλέψει λίγο χρόνο και να επισκεφτεί το Λούβρο, ανεβάζοντας φωτογραφίες μέσα από το εμβληματικό μουσείο.

 

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι ότι υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά στον κόσμο για να ζήσω. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα! Ευχαριστούμε τους υπέροχους φίλους μας στο Μουσείο του Λούβρου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η τραγουδίστρια.

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρει πλάι στο άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης δίνοντας ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο.

Σύμφωνα με το Page Six, επιβεβαιώνεται η είδηση που διέρρευσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ότι θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με αφορμή την άφιξη της τραγουδίστριας στο Παρίσι. Μαθεύτηκε ακόμη, αυτή τη φορά κατά πληροφορίες του TMZ, ότι αν και θα πει ένα κομμάτι, θα λάβει το τεράστιο ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρίσι 2024Ολυμπιακοί Αγώνες 2024τραγουδίστριαΣελίν ΝτιόνΜουσείο ΛούβρουLady Gaga