Lifestyle|26.07.2024 13:59

Πυρά Σάρον Στόουν προς Ντόναλντ Τραμπ: «Αν εκλεγεί, εγώ θα φύγω από τις ΗΠΑ»

Newsroom

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν δηλώσει δημόσια τη στήριξή τους στο πρόσωπο της Καμάλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ. Αντίστοιχα, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν δείξει την αντίθεσή τους για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Σάρον Στόουν (Sharon Stone), η οποία δηλώνει με πολύ έντονο τρόπο την αντίρρηση της στην πιθανότητα επανεκλογής του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Στόουν δήλωσε, πως αν εκλεγεί ο Τραμπ, θα φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ζήσει στην Ιταλία. Η 66χρονη σταρ μίλησε αρχικά για το πρόγραμμα του Τραμπ για τις επερχόμενες εκλογές, το οποίο χαρακτηρίζει ως «ένα πρόγραμμα μίσους και καταπίεσης».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πιθανής νίκης του υποστήριξε: «Σίγουρα σκέφτομαι ένα σπίτι στην Ιταλία. Νομίζω ότι αυτό είναι έξυπνο σχέδιο αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μία από τις πρώτες φορές στη ζωή μου που πραγματικά βλέπω κάποιον να κατεβαίνει υποψήφιος με μια πλατφόρμα μίσους και καταπίεσης». Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της η ηθοποιός είναι πιο πιθανό να μετακομίσει στη Γαλλία παρά στην Ιταλία.

Ανάμεσα στους άλλους Χολιγουντιανούς σταρ που έχουν ταχθεί ανοιχτά εναντίον του Τραμπ, είναι η Τζέιμι Λι Κέρτις, η Κέιτι Πέρι και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έχει τοποθετηθεί, λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη χώρα μας από το να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ στην κάλπη».

Σάρον ΣτόουνΝτόναλντ ΤραμπΡόμπερτ Ντε Νίρο