Lifestyle|26.07.2024 15:39

Ντύνεται νύφη η Adele: Ο Rich Paul της έκανε πρόταση γάμου

Newsroom

Τις καλύτερες μέρες της προσωπικής της ζωής περνάει η Αντέλ (Adele). Η αγγλίδα τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο σύντροφός και πλέον αρρβαωνιαστικός της, Ριτς Πολ (Rich Paul), της έκανε πρόταση γάμου.

Παρά τα δημοσιεύματα που έλεγαν πριν από λίγες μέρες ότι πιθανότατα το ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά, τελικά σύμφωνα με τη DailyMail βρίσκονται ένα στάδιο πριν, καθώς μόλις αρραβωνιάστηκαν.

Θα παντρευτούν στο τέλος του επόμενου έτους

Ο Πολ της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της στο Τότεναμ και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αντέλ έσπευσε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους φίλους και την οικογένειά της, οι οποίοι περιμένουν έναν τον γάμο προς το τέλος του επόμενου έτους.

Την ίδια ώρα, η Sun, επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, σύμφωνα με την οποία: «Ο Ριτς σχεδίαζε να γίνει στη γενέτειρά της και της έδωσε ένα απίστευτο διαμαντένιο δαχτυλίδι τεσσάρων καρατίων. Το γιόρτασαν με σαμπάνια».

Η συγκεκριμένη είδηση, έρχεται λίγο καιρό μετά τη δήλωση της τραγουδίστριας, ότι θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και να φύγει από το Λος Αντζελες. Η 36χρονη τραγουδίστρια και ο 42χρονος αγόρασαν μια έπαυλη στο Μπέρβερλι Χιλς που ανήκε στον Σιλβέστερ Σταλόνε, αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από δύο χρόνια, αλλά έχουν γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος και την ανοικοδομούν.

πρόταση γάμουτραγουδίστριαΑντέλ