Lifestyle|27.07.2024 16:29

Ανατροπή για τον Justin Timberlake: Ο δικηγόρος του επιμένει ότι δεν ήταν μεθυσμένος όταν συνελήφθη

Newsroom

Η υπόθεση για τη σύλληψη του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) έχει φτάσει στις δικαστικές αίθουσες με την πρώτη εκδίκαση να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Ο διάσημος σταρ βρέθηκε στο κρατητήριο έπειτα από καταδίωξη από αστυνομικούς, καθώς αρνήθηκε να περάσει έλεγχο αλκοτέστ πριν περίπου ένα μήνα.

Στη χθεσινή δίκη ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Εντουαρντ Μπουρκ Τζούνιορ, υποστήριξε ότι ο Τίμπερλεικ δεν ήταν μεθυσμένος εκείνη την - καταστροφική για εκείνον - βραδια, όταν πέρασε ένα στοπ στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

«Αυτή η ποινική κατηγορία θα απορριφθεί»

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε και εκτός της δικαστικής αίθουσας επέμεινε ότι ο πελάτης του δεν ήταν σε κατάσταση μέθης. «Δεν ήταν μεθυσμένος. Και είμαστε πολύ σίγουροι ότι αυτή η κατηγορία- αυτή η ποινική κατηγορία θα απορριφθεί», υποστήριξε κατηγορηματικά. 

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο Μπουρκ ζήτησε να απορριφθούν οι κατηγορίες, επειδή τα αρχικά σχετικά έγγραφα της απαγγελίας τους, υπογράφηκαν μόνο από τον αξιωματικό που συνέλαβε τον Τίμπερλεϊκ και έναν αστυνομικό μερικής απασχόλησης, αντί του ανώτερου αξιωματικού.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, οι εισαγγελείς, ήταν προετοιμασμένοι με νέα, υπογεγραμμένα έγγραφα, τα οποία παραπέμπουν τον ποπ σταρ σε νέα δίκη εκ νέου, στις 2 Αυγούστου.

τραγουδιστήςΤζάστιν ΤίμπερλεϊκΝέα Υόρκη