Lifestyle|28.07.2024 10:45

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα... ανεβάζει τη θερμοκρασία - Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Newsroom

Τις διακοπές τους στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας περνάνε τις τελευταίες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) και η Χεορχίνα Ροντρίγκες (Georgina Rodriguez). Ο διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής με τη σύντροφό του βρίσκονται μαζί με τα παιδιά τους στη Σαουδική Αραβία, καθώς πρόκειται να ξεκινήσει η προετοιμασία με την ομάδα του, Αλ Νασρ.

Ωστόσο, η Χεορχίνα δε χάνει στιγμή να ανεβάζει υλικό από τις στιγμές χαλάρωσης που απολαμβάνει ανεβάζοντας και άλλο το δείκτη της ήδη ανεβασμένης θερμοκρασίας των σημείων που βρίσκεται.

Οι φωτογραφίες που τράβηξαν όλα τα βλέματα

Με συνεχείς αναρτήσεις από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η 30χρονη influencer μας δείχνει πέρα από τα μαγευτικά τοπία που απολαμβάνει και το σμιλεμένο κορμί της.

 

«Αφήστε τον οδηγό σας να είναι η εσωτερική σας πυξίδα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της με μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ερυθρά Θάλασσα. Σε αυτά τα στιγμιότυπα φαίνονται και τα παιδιά των δύο σταρ σε στιγμές παιχνιδιού.

 

Σε άλλα στιγμιότυπα που ανέβασε μερικές μέρες πριν, απαθανάτισε τον ποδοσφαιριστή και τα παιδιά τους, σε διάφορες στιγμές της μέρας, είτε όσο χαλάρωναν μέσα στο σπίτι που διαμένουν, είτε από το μπάνιο στη θάλασσα. Μεταξύ άλλων, η Χεορχίνα απαθανάτισε με το κινητό της, τον Ρονάλντο μέσα σε μια σάουνα.

 

Κριστιάνο Ρονάλντοinfluencerποδοσφαιριστής