Lifestyle|28.07.2024 11:41

Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Γονίδη: Αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλία του

Newsroom

Ένα ατύχημα από πτώση στο έδαφος ανάγκασε τον Σταμάτη Γονίδη να ακυρώσει τη χθεσινή προγραμματισμένη συναυλία του στο Κιλκίς. Ο 66χρονος καλλιτέχνης βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να πρέπει να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε ότι από την πτώση που είχε λόγω των ιλίγγων που τον ταλαιπωρούσαν, έπαθε ζημιά στη μέση του και παρά τις ενέσεις που του χορήγησαν δε θα ήταν σε θέση να μπορέσει να παραβρεθεί στη σκηνή.

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σταμάτης Γονίδης ενημέρωσε το κοινό του για το ατυχές περιστατικό που του συνέβη και τον αναγκάζει να ακυρώσει τη συναυλία που είχε προγραμματίσει.

 

«Αγαπητοί μου φίλοι εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρούμαι από ιλίγγους. Πριν μια εβδομάδα είχα μια πτώση στο μπάνιο και υποφέρω από φρικτούς πόνους στη μέση. Πίστευα πως με τις ενέσεις θα μπορούσα να βρίσκομαι στο Κιλκίς για μια εμφάνιση μου δυστυχώς ο πόνος δεν υποχωρεί», έγραψε αρχικά στην ανακοίνωσή του.

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Πάντα είμαι συνεπής κι έκανα υπερπροσπάθεια να βρίσκομαι εκεί αύριο αλλά δεν τα καταφέρνω… Εύχομαι όταν συνέλθω να είμαι κοντά σας. Λυπάμαι για την αναστάτωση».

ΚιλκίςΣταμάτης Γονίδηςτραγουδιστής