Lifestyle|28.07.2024 13:10

Στο νοσοκομείο η Rita Ora: Ακύρωσε τη συναυλία της

Newsroom

Δύσκολες ώρες για τη Ρίτα Ορα (Rita Ora), η οποία βρίσκεται στην Ουγγαρία για την καλοκαιρινή περιοδεία της. Η 33χρονη καλλιτέχνιδα πέρασε τη χθεσινή ημέρα στο νοσοκομείο με θέματα στην υγεία της, χωρίς να γνωρίζει κανείς τους ακριβείς λόγους που την οδήγησαν εκεί.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ακύρωση της χθεσινής προγραμματισμένης συναυλία της στο «Campus Fesztival» στην πόλη του Ντέμπρετσεν.

«Ζητώ συγγνώμη από τους θαυμαστές μου»

Με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρίτα Ορα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της και για το ότι δυστυχώς αναγκάζεται να ακυρώσει τη συναυλία στην ουγγρική πόλη.

«Παρακαλώ συγχωρήστε αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να εμφανιστώ στο Campus Fesztival απόψε. Έχοντας περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο της Βουδαπέστης, πρέπει να ξεκουραστώ καλά και να ακολουθήσω τις οδηγίες του γιατρού», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Ενώ σημείωσε κλείνοντας: «Ζητώ συγγνώμη από τους θαυμαστές μου που θα είναι εκεί σήμερα και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την κατανόησή σας».

Ρίτα Όρατραγουδίστρια