Lifestyle|28.07.2024 15:27

Michele Morrone: Ο πρωταγωνιστής του «365 μέρες» έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο με φωτογραφία του

Newsroom

Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε ο Μικέλ Μορόνε (Michele Morrone) δημοσιέυοντας μία σέξι φωτογραφία. Ο Ιταλός ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «365 μέρες» του Netflix, δε δίστασε να ποζάρει σχεδόν γυμνός απέναντι στον φωτογραφικό φακό.

Ο Ιταλός σταρ που αποκαλείται «σύμβολο του σεξ» ποζάρει ξαπλωμένος, χωρίς μπλούζα με τσιγάρο να κρέμεται από τα χείλη του.

Η «σκανδαλώδης» ανάρτηση

Πέρα από την ιταλική του καταγωγή και το γεγονός ότι είναι όντως από τους πιο σέξι άντρες στον πλανήτη., ο Μορόνε όχι μόνο τραβάει τα βλέμματα με την ανάρτηση του αλλά προκαλεί και πολλά ερωτηματικά.

 

«Σιωπή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης με τον ίδιο να είναι ξαπλωμένος χωρίς μπλούζα καπνίζοντας και με το ένα του χέρι να αφήνει πολλές.. απορίες!

Το κομμένο πλάνο δημιουργεί...εικασίες στα social media για το πού ακριβώς βρίσκεται το χέρι του ηθοποιού. «Τι κάνει με το χέρι του;», «Πού είναι το χέρι του;», «Πού είναι το άλλο χέρι του;», «Το χέρι μου θα έπρεπε να είναι εκεί», αναρωτιούνται οι περισσότεροι στα σχόλια ενώ άλλοι αφήνουν memes με φιγούρες να λιποθυμούν.

ηθοποιός