Lifestyle|28.07.2024 16:21

Ben Affleck: Αγόρασε σπίτι για να μείνει μόνος του - Ολο και πιο κοντά το διαζύγιο με τη Jennifer Lopez

Newsroom

Η ανακοίνωση του διαζυγίου για τους Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) και Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) φαίνεται πως είναι θέμα ημερών, σύμφωνα με το TMZ, που έφερε στη δημοσιότητα ένα νέο συμβάν . Ο ηθοποιός αγόρασε ένα καινούριο σπίτι, στο οποίο θα ζει χώρια από τη Λόπεζ «σηματοδοτώντας σχεδόν το τέλος του γάμου τους», όπως γράφει το πρακτορείο.

Ο Αφλεκ υπέγραψε το συμβόλαιο για την έπαυλη που του κόστισε 20,5 εκατομμύρια δολάρια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πολυτελής νέα κατοικία του ηθοποιού, διαθέτει πέντε κρεβάτια και έξι μπάνια με χώρους για γεύμα, ξεχωριστό οικογενειακό δωμάτιο, γραφείο, διάφορα μικρά στούντιο, αίθουσα πολυμέσων, ντους, ξενώνα και άλλα.

Ωρα μηδέν για τη σχέση τους

Οι «Μπένιφερ», όπως αποκαλείται το διάσημον ζευγάρι, προσπάθησαν «αθόρυβα» να πουλήσουν το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς τον Ιούνιο, αλλά δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι, οπότε το έβγαλαν επίσημα στην αγορά στις 11 Ιουλίου για 68 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το αγόρασαν μόλις πέρυσι για περίπου 61 εκατομμύρια δολάρια.

Κανένας από τους δύο δεν επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους, αλλά μια σειρά γεγονότων που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, δεν αφήνουν χώρο για αμφιβολίες. Η Λόπεζ γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα πάρτι, όπου ο ηθοποιός δεν παραβρέθηκε ποτέ.

Την ίδια ώρα, οι παπαράτσι παρατήρησαν ότι η σταρ σταμάτησε να φοράει το κολιέ με το όνομα του Aφλεκ. Τέλος, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι πέρασαν χωριστά την επέτειο του γάμου τους, ενώ αναφέρεται ότι η Λόπεζ ψάχνει και εκείνη το νέο της σπίτι.

Μπεν ΆφλεκηθοποιόςΤζένιφερ Λόπεζ