Lifestyle|29.07.2024 09:40

Σε βαρύ πένθος ο Αργύρης Πανταζάρας: Πέθανε ο πατέρας του

Newsroom

Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Πανταζάρα, καθώς πριν λίγα 24ωρα ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Ο ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση μέσα από δική του ανάρτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. 

Ο πατέρας του ηθοποιού, Κωνσταντίνος Πανταζάρας, διετέλεσε καθηγητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ολοκληρώνοντας πρόσφατα την καριέρα του. Είχε αποκτήσει 4 παιδιά, ένα εκ των οποίων είναι και ο Αργύρης Πανταζάρας.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε εχθές στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας του Νοσοκομείου Βόλου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Το συγκινητικό «αντίο»

Με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αργύρης Πανταζάρας είπε το δικό του αντίο στον αγαπημένο του πατέρα.

«Αντίο μεγάλε πολιαγαπημένε Πατέρα. Σπουδαίε επιστήμονα, πολυμήχανε, δάσκαλε, καθηγητή, παναθλητή, μουσικέ, μάγκα και πάντα με χαμόγελο! Το ανάστημα σου στεναγμούς θα στηρίζει. Ο δικός σου Πενθέας», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης του.

ηθοποιόςθάνατοςΑργύρης Πανταζάραςειδήσεις τώρα