Lifestyle|29.07.2024 10:34

Χαμός στο διαδίκτυο με την Ιωάννα Τούνη: «Τελικά τι δουλειά κάνει;» - Η απάντηση της influencer

Newsroom

Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των διαδικτυακών συζητήσεων βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη. Η επιχειρηματίας και influencer απολαμβάνει τις τελευταίες εβδομάδες τις διακοπές της και κάθε της βίντεο γίνεται...τροφή για επίθεση από τους χρήστες του διαδικτύου.

Συνήθως ο λόγος που της γίνεται αυτή η «επίθεση» είναι για τα βίντεο στα οποία η Ιωάννα Τούνη επιδεικνύει πολύ ακριβά προιόντα ή γενικότερα τη χλιδάτη ζωή που κάνει. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η 30χρονη ελληνίδα με καταγωγή από τη Ρόδο, απολαμβάνει με το σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, το γιο τους, Πάρη και διάφορους στενούς φίλους τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επιλέγοντας πολύ συχνά να μοιράζονται στιγμές χαλάρωσης αλλά και απόλαυσης. 

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κέρκυρα και με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tiktok έδειξε στους θαυμαστές της τη βίλα που διαμένει και ότι μπροστά η οικία έχει ιδιωτική παραλία.

«Εσύ το ήξερες ότι η βίλα μας εδώ πέρα έχει και ιδιωτική παραλία;», ρώτησε τους ακόλουθούς της, ξεκινώντας την περιήγηση στην περιοχή, παρέα με μια φίλη της», είπε αρχικά στο βίντεο.

Ενώ πρόσθεσε: «Αυτή εδώ είναι η δεύτερη βίλα μας. Λοιπόν, κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε στην ιδιωτική παραλία, η οποία έχει τόσο καθαρή θάλασσα».

Οι σφοδρές αντιδράσεις

Οπως είναι φυσικό η αντίδραση κάποιων χρηστών δεν ήταν η καλύτερη με ορισμένους να σχολιάζουν νευριασμένοι κάτω από το βίντεο και να ρωτούν ευθέως την Ιωάννα Τούνη με τι ασχολείται εν τέλει και βγάζει τόσα χρήματα.

«Δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες», «Μπράβο πουλήθηκε και η θάλασσα τέλεια», «Το κράτος το ξέρει ότι έχετε ιδιωτική παραλία;», «Αφού δεν είπε και ιδιωτική θάλασσα πάλι καλά…», , είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Η αντίδραση της influencer

Η Ιωάννα Τούνη όπως και άλλα δημόσια πρόσωπα συνηθίζουν να απαντάνε σε αυτές τις «προκλήσεις» τον χρηστών. Αυτό έγινε με ένα χιουμοριστικό βίντεο από την ίδια, καθώς απολάμβανε το μπάνιο της στην ιδιωτική της πισίνα.

Οι απαντήσεις ήταν σκληρές και επικριτικές. «Ζει από το σώμα της», «Δουλεύει το κορίτσι στο δρόμο και στο κρεβάτι δύσκολο το μεροκάματο», είναι μερικά από τα προσβλητικά σχόλια.

Ιωάννα ΤούνηinfluencerΔημήτρης Αλεξάνδρου