Lifestyle|29.07.2024 11:32

Σε πελάγη ευτυχίας η Lady Gaga: Αρραβωνιάστηκε με τον Michael Polanski

Newsroom

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής της ζωής απολαμβάνει η Lady Gaga. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια έκανε επίσημο τον αρραβώνα της με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Μάικλ Πολάνσκι (Michael Polanski).

Οι φήμες του αρραβώνα φούντωσαν λίγο καιρό πριν όταν η βραβευμένη με Οσκαρ καλλιτέχνιδα εμφανίστηκε σε μία φωτογραφία με δαχτυλίδι αρραβώνα. Ωστόσο, το γεγονός επιβεβαιώθηκε εχθές όταν η σταρ βρέθηκε σε αγώνα κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Γκαμπριέλ Ατάλ, σύστησε τον Πολάνσκι ως «ο αρραβωνιαστικός μου».

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας, δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά το ειδύλλιό τους στο Instagram κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Super Bowl το 2020. Ενώ το ζευγάρι κρατάει αρκετά χαμηλό προφίλ, η Gaga έχει μοιραστεί κάποιες πληροφορίες για τη σχέση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν το αγόρι σου στέλνει όλα τα λουλούδια της Ρώμης για τα γενέθλιά σου», έγραψε στο Instagram το 2021, παρουσιάζοντας μια περίτεχνη ανθοσύνθεση που της χάρισε ο Πολάνσκι για τα γενέθλιά της. «Σ' αγαπώ γλυκέ μου. Ανυπομονώ να είμαι στο σπίτι μαζί σου και με τα σκυλιά μας, αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι», έγραψε.

Lady Gagaτραγουδίστριαειδήσεις τώρα