Lifestyle|29.07.2024 22:00

Justin και Hailey Bieber περιμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Newsroom

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους φαίνεται να περνάνε ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και η Χέιλι Μπίμπερ (Hailey Bieber). Το διάσημο ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο του παιδί και φάινεται να το διασκεδάζει.

Ο 30χρονος τραγουδιστής και η 27χρονη σύντροφός του απολαμβάνουν κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης του διάσημου μοντέλου και influencer και δε σταματούν λεπτό να δείχνουν μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Οι τρυφερές αναρτήσεις 

Μέσα από διαφορετικές δημοσιέυσεις στο προφίλ του στο Instagram ο Μπίμπερ δείχνει πόσο ευτυχισμένος είναι με τη σύζυγο του και ανυπομονεί να γίνει πατέρας. Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε, το ζευγάρι φαίνεται αγκαλιασμένο σε ένα κήπο με την Χέιλι να κρατάει την κατά πολύ φουσκωμένη κοιλιά της και τους θαυμαστές στα σχόλια να υποθέτουν ότι είναι το πάρτι καλωσορίσματος του παιδιού τους.

 

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί και άλλες πιο τρυφερές και προσωπικές στιγμές από την πορεία της εγκυμοσύνης του 27χρονου μοντέλου και κυρίως ο Μπίμπερ, ο οποίος δείχνει ασυγκράτητος και ανυπόμονος.

 

Τζάστιν ΜπίμπερεγκυμοσύνηΧέιλι Μπίμπερ