Lifestyle|30.07.2024 10:05

Nia Vardalos: Ποζάρει όλο περηφάνια με το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια της

Newsroom

Δε σταματάει να δείχνει το πόσο περήφανη είναι για την ελληνική καταγωγή της η Νία Βαρντάλος (Nia Vardalos). Η διάσημη ελληνο-αμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα για τα τελευταία γυρίσματα της τρίτης ταινίας του πολύ πετυχημένου brand «Γάμος αλά Ελληνικά».

Η Βαρντάλος βρέθηκε στην Ελλάδα για ορισμένα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στη Ραφήνα και την Κέρκυρα, με την ταινία να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και γυρισμάτων.

Μια φωτογραφία γεμάτη Ελλάδα

Η Νία Βαρντάλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικόν της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο αεροδρόμιο με το νέο της ελληνικό διαβατήριο και δεν κρύβει την περηφάνια και τον ενθουσιασμό της.

 

«Εβγαλα αυτή τη φωτογραφία τον περασμένο μήνα. Για πρώτη φορά προσγειώθηκα στην Αθήνα με το νέο μου ελληνικό διαβατήριο. Ευχαριστώ @greeceinla για αυτή την τιμή. Ηταν χαρά μου να κινηματογραφώ πολλές φορές στην Ελλάδα με βίζα και τώρα ανυπομονώ για πολλές ακόμη παραγωγές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να εργαστείτε στην Ελλάδα… και να προσλάβετε Έλληνες!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Νία Βαρντάλοςηθοποιός