Lifestyle|30.07.2024 15:13

Στέφανι Καπετανίδη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό - Εφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Newsroom

Δύσκολες ώρες περνάει η Στέφανι Καπετανίδη, καθώς η μητέρα της άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή στις 26 Ιουλίου. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνίστησε στη «Μάγισσα» έδωσε η ίδια στη δημοσιότητα το τραγικό αυτό γεγονός.

Η 45χρονη πρωταγωνίστρια ανέβασε μερικές τρυφερές φωτογραφίες με την εκλειπούσα μητέρα της και την αποχαιρέτησε με αυτό τον γλυκό τρόπο.

«Καλό ταξίδι στο φως»

Η Στέφανι Καπετανίδη έκανε γνωστή την είδηση μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα, το μήνυμα που έγραψε ήταν στα γαλλικά, καθώς η μητέρα της ήταν γαλλικής καταγωγής.

«Ερχεται η στιγμή που ο καθένας μας λέει "Αντίο μαμά" για πάντα. Εφτασε αυτή η ώρα για την Κολέτ μας που έφυγε την Παρασκευή 26 Ιουλίου χωρίς να το περιμένει μέσα σε δύο ημέρες. Ο πόνος που αισθάνεσαι είναι αφοπλιστικός» έγραψε αρχικά.

«Είθε να είναι στο φως, στην ειρήνη και στην αγάπη. Μοιράζομαι αυτή τη δυσάρεστη είδηση σε όλους τους μαθητές της που τόσο αγαπούσε.. και αγαπήθηκε από εκείνους επίσης. Την ώρα της Κολέτ. Σ' αγαπώ μαμά. Καλό ταξίδι στο φως» συμπλήρωσε

ηθοποιόςθάνατος