Lifestyle|30.07.2024 17:10

Jessica Alba: Διακοπές στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της

Newsroom

Η Ελλάδα, με την απαράμιλλη ομορφιά της, τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις, συνεχίζει να προσελκύει διάσημους απ' όλο τον κόσμο, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες και κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση για τον τουρισμό της.

Η Jessica Alba (Τζέσικα Αλμπα), μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, βρέθηκε φέτος στη Μύκονο για ν' απολαύσει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της. Η σταρ επέλεξε να εξερευνήσει τις νότιες παραλίες του νησιού, νοικιάζοντας την πολυτελή θαλαμηγό Zeus, ένα σκάφος που έχει φιλοξενήσει και άλλες διασημότητες, όπως τον Elon Musk. Με αξία που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, η θαλαμηγός Zeus θεωρείται το κόσμημα της Μυκόνου.

Κατά την άφιξή της και την αποβίβασή της στον Ορνό, τοπικά μέσα ενημέρωσης την εντόπισαν και την απαθανάτισαν. Προκειμένου να διατηρήσει την ιδιωτικότητά της και ν' αποφύγει τους παπαράτσι, η Τζέσικα Αλμπα κάλυψε το πρόσωπό της μ' ένα φουλάρι πριν επιβιβαστεί στο tender που θα τη μετέφερε στο πολυτελές σκάφος.

διακοπέςΤζέσικα ΆλμπαΜύκονος