Lifestyle | 30.07.2024 19:50

Shiloh Jolie-Pitt: Αναβλήθηκε η ακρόαση για την αφαίρεση του επωνύμου του πατέρα της από το όνομά της

Newsroom

Τα προβλήματα του Μπραντ Πιτ (Brand Pitt) δεν έχουν τέλος, αφού η κόρη του, Σιλό Πίτ-Τζολί, έχει πάρει απόφαση να απαρνηθεί το επίθετο του και να κρατήσει μόνο της μητέρας της, καθώς δε θέλει να έχουν καθόλου επαφές.

Η ακρόαση του αιτήματος της 18χρονης Σιλό αναβλήθηκε και έτσι η έφηβη, η οποία κατέθεσε για πρώτη φορά αίτηση για να αφαιρέσει το «Pitt» από το επώνυμό της τον Μάιο, στα 18α γενέθλιά της, θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο.

Ο λόγος της αναβολής 

Το δικαστήριο καθυστέρησε την ακρόασή της λόγω ελλιπούς ελέγχου του ιστορικού της και έτσι αναμένει τη νέα ημερομηνία. «Δυστυχώς, το δικαστήριο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον έλεγχο του ιστορικού πριν από τη σημερινή ακρόαση, οπότε η ακρόαση μετατέθηκε για τις 19 Αυγούστου», ανέφερε ο δικηγόρος της Jolie-Pitt, Peter Levine, σε δήλωση που εξασφάλισε το PEOPLE.

«Ολοι όσοι υποβάλλονται σε αίτηση αλλαγής ονόματος πρέπει να έχουν έλεγχο ιστορικού από τον δικαστικό υπάλληλο και λόγω του γραφειοκρατικού λάθους, η ακρόαση της Σιλό πήρε νέα ημερομηνία», πρόσθεσε.

Μία εβδομάδα μετά την κατάθεση της αίτησης της Σιλό τον Μάιο, μια πηγή από το περιβάλλον του Πιτ δήλωσε στο PEOPLE ότι ο πατέρας της είναι «ενημερωμένος και αναστατωμένος» για την αλλαγή.

«Γνωρίζει και είναι αναστατωμένος που η Σιλό έκοψε το επώνυμό του», δήλωσε η πηγή. «Οι υπενθυμίσεις ότι έχει χάσει τα παιδιά του, δεν είναι φυσικά εύκολο για το Μπραντ. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό».

Μπραντ ΠιτΑντζελίνα Τζολίδικαστήριο