Lifestyle|31.07.2024 16:04

Νίκος Κυριακίδης: Πέθανε ο Νιόνιος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Newsroom

Εφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κυριακίδης σε ηλικία μόλις 54 ετών. Ο ηθοποιός που έγινε αγαπητός και ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο έπειτα από έξι μόλις μήνες.

Ο Νίκος Κυριακίδης είχε παίξει σε δύο επεισόδια της σειράς, υποδυόμενος τον «Νιόνιο τον Speed» που ήταν, υποτίθεται, ατζέντης και είχε προχωρήσει σε πολλές απάτες σε βάρος των πρωταγωνιστριών, ενώ στην αρχή της σειράς εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο απλά ως φίλος του ρόλου της Ελένης Βλαχάκη.

Επίσης αποτέλεσε επί σειρά ετών τη φωνή του Μπομπ Σφουγγαράκη στην ελληνική μεταγλώττιση της σειράς.

«Πόσο κρίμα»

Την τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού έκανε γνωστή ο βουλευτής της ΠλεΎσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας με δική του ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Πόσο άδικο! Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και καλός φίλος Νίκος Κυριακίδης έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος μέσα σε 6 μήνες από τον καρκίνο και θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο το πρωί από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας» έγραψε αρχικά ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ.

 

Ενώ πρόσθεσε: «Γνωστός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και η εμβληματική φωνή του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγαράκη! Καλό ταξίδι Νίκο…».

καρκίνοςθάνατοςηθοποιόςΚωνσταντίνου & Ελένης