Lifestyle|31.07.2024 18:06

Robert Downey Junior: Θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός όλων των εποχών μετά τον ρόλο του ως Doctor Doom

Newsroom

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Junior) πρόκειται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός όλων των εποχών, καθώς ο τελευταίος του ρόλος θα του αποφέρει περισσότερα από 79 εκατομμύρια δολάρια.

O 59χρονος σταρ του Χόλιγουντ επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel, αλλά όχι ως ο πολυαγαπημένος του χαρακτήρας Iron Man, αλλά ως ο κακός των Fantastic Four, Doctor Doom, σε δύο νέες ταινίες της σειράς ταινιών «Avengers».

Το καλύτερο συμβόλαιο της ζωής του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός θα λάβει μισθό άνω των 79 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ θα έχει, επίσης, μερίδιο από τα έσοδα της ταινίας στο box office. Το συμβόλαιο επίσης περιλαμβάνει ταξίδια με ιδιωτικό τζετ, ειδική ασφάλεια και έναν ολόκληρο «καταυλισμό με τροχόσπιτα».

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ο ηθοποιός θα ξεπεράσει τις απολαβές του Μπρους Γουίλις στο «Sixth Sense», του Τομ Κρουζ στο «Top Gun: Maverick» και του Γουίλ Σμιθ στο «Men in Black 3», και θα τον αναδείξει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο κινηματογραφικό σταρ όλων των εποχών.

Ο Ντάουνι είναι έτσι κι αλλιώς το πιο ακριβοπληρωμένο μέλος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, καθώς έχει κερδίσει 513 εκατομμύρια δολάρια ως Iron Man/Τόνι Σταρκ, πρωταγωνιστώντας σε τέσσερις ταινίες «Avengers», τρεις ταινίες «Iron Man» και κάνοντας μικρές εμφανίσεις στα «The Incredible Hulk», «Captain America: Civil War» και «Spider-Man: Homecoming».

Παρόλο που η Marvel είναι εδώ και καιρό το πιο κυρίαρχο εμπορικό σήμα στον παγκόσμιο κινηματογράφο, πρόσφατες ταινίες όπως το νέο σίκουελ του «Ant-Man» και το «Marvels» απέτυχαν παταγωδώς. Τα στελέχη της Marvel ελπίζουν ότι η επιστροφή του Ντάουνι θα σημάνει και πάλι εισπράξεις δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εταιρεία.

Τα γυρίσματα των νέων ταινιών Avengers θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2025.

MarvelΡόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορηθοποιός