Lifestyle|31.07.2024 17:05

Haley Pullos: Προβλήματα με τη δικαιοσύνη η ηθοποιός του «General Hospital»

Newsroom

Η ηθοποιός του «General Hospital», Haley Pullos, καταδικάστηκε μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Η 26χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για εγκατάλειψη μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν από έναν χρόνο.

Είχε ήδη εκτίσει 90 ημέρες στη φυλακή αφού παραδόθηκε οικειοθελώς τον Απρίλιο, αναμένοντας την τελική απόφαση του δικαστή για την καταδίκη της και την πιθανή επιστροφή της στο σπίτι.

Ο δικηγόρος της, Dan Melnick, ανακοίνωσε ότι η Haley Pullos θ' αποφυλακιστεί, καθώς η ποινή των 90 ημερών φυλάκισης με αναστολή που της επιβλήθηκε έχει ήδη εκτιθεί. Επιπλέον, θα παρακολουθήσει ένα εννεάμηνο πρόγραμμα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, το πρόγραμμα Mothers Against Drunk Driving (MADD), και θα συνεχίσει με ιδιωτική συμβουλευτική.

Το ατύχημα συνέβη τον Απρίλιο του 2023, όταν η Pullos οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες, προκαλώντας σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αρχικά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σε βαθμό κακουργήματος.

Το ατύχημα ήταν σοβαρό και χρειάστηκε η χρήση ειδικών εργαλείων για ν' ανασυρθεί από το αυτοκίνητό της. Η Pullos και η άλλη οδηγός, Courteney Wilder, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με σοβαρά τραύματα.

Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, οι εισαγγελικές αρχές κατηγόρησαν την Pullos για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Η Wilder κατέθεσε αγωγή ζητώντας αποζημίωση από την ηθοποιό, αλλά η νομική ομάδα της Pullos αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ζήτησε ν' απορριφθεί η υπόθεση.

Επιπλέον, η ηθοποιός μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης και αποσύρθηκε προσωρινά από τον ρόλο που είχε στη σειρά «General Hospital» για ν' αναρρώσει. Ο δικηγόρος της ανέφερε ότι πιθανότατα θα εκτίσει πέντε χρόνια με αναστολή, θα συμπληρώσει 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας και θα καταβάλει 8.260 δολάρια ως αποζημίωση στη Wilder.

τροχαίο ατύχημαφυλακήαλκοόληθοποιός