Lifestyle|01.08.2024 11:10

Bianca Censori: Η σύζυγος του Kanye West εμφανίστηκε δημόσια χωρίς παντελόνι

Newsroom

Δε σταματάει να τραβάει τα βλέματα η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ (Kanye West), Μπιάνκα Σενσόρι (Bianca Censori), καθώς με κάθε εμφάνιση της προκαλεί αντιδράσεις. Αυτή τη φορά εθεάθη να κυκλοφορεί δημόσια πλάι στον άντρα της χωρίς παντελόνι.

Πιο συγκεκριμένα η 29χρονη κατευθυνόταν στο εστιατόριο «Stonehouse» στη Σάντα Μπάρμπαρα για να δειπνήσει με τον διάσημο ράπερ και ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» να περπατάει με ένα λευκό κορμάκι χωρίς... κάτω μέρος! Μάλιστα, φορούσε κι ένα λευκό καλσόν και μαύρα ψηλοτάκουνα για να ολοκληρώσει το λουκ της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζεύγος προκαλεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εστιάτορες στο Λος Αντζελες έχουν δεσμευτεί να απαγορεύσουν στην Μπιάνκα και τον Κάνιε να εισέρχονται στα εστιατόρια τους, αφού εκείνη δε συνετίζεται.

Πήγε στο σινεμά με το εσώρουχο

Η Σενσόρι λίγες μέρες πριν πήγε μαζί με το Γουέστ και την κόρη του διάσημου ράπερ, Νορθ, στο κινηματογράφο με το εσώρουχο της. Η Μπιάνκα περπάτησε στον δρόμο του Λος Αντζελες με ένα μπεζ μπλουζάκι και σορτς που μοιάζει περισσότερο με σλιπ, κρύβοντας το πρόσωπό της κάτω από το αγαπημένο της καπέλο.

Με το σύνολο αυτό φόρεσε παπούτσια με κορδόνια που φτάνουν σχεδόν μέχρι τα γόνατα.

Λος ΆντζελεςΚάνιε Γουέστράπερ