Lifestyle|01.08.2024 14:00

Jennifer Lopez και Ben Affleck έτοιμοι για χωρισμό: Εχουν ήδη ετοιμάσει την αίτηση διαζυγίου

Newsroom

Ωρα μηδέν για το γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck), καθώς φαίνεται ότι βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά στην αίτηση διαζυγίου. Η σταγόνα που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι είναι η απόφαση του ηθοποιού να αγοράσει το δικό του σπίτι μακριά από τη διάσημη performer.

Φίλοι του ζευγαριού υποστήριξαν στη DailyMail ότι ο 51χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η τραγουδίστρια οδεύουν και πάλι για χωρισμό, αφού απέτυχε η προσπάθεια συμφιλίωσης που έκαναν τις τελευταίες εβδομάδες.

Δε μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβασμό

Οπως ισχυρίζονται αυτές οι πηγές, τα έγγραφα του διαζυγίου του ζευγαριού έχουν ήδη οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν ακόμη κατατεθεί με τους δύο να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν. 

«Οριστικοποίησαν τα χαρτιά του διαζυγίου μαζί της πριν από ένα μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν. Εκείνη τη στιγμή, θα βγάλουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πώς πάλεψαν για να τα καταφέρουν, αλλά δεν μπόρεσαν», δήλωσε η πηγή.

Μια άλλη πηγή είπε: «Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν έχει χαθεί και το έχουν αποδεχθεί και οι δύο».

Η είδηση αυτή έρχεται μετα την κίνηση του Αφλεκ να αγοράσει μια νέα έπαυλη, αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Pacific Palisades την Τετάρτη 24 Ιουλίου, την ημέρα που η JLo γιόρτασε τα 55α γενέθλια της. Φίλοι της σταρ ισχυρίστηκαν ότι η ξαφνική αγορά του εργένικου διαμερίσματος από τον πρώην συζυγό της την ημέρα των γενεθλίων της ήταν μια «μαχαιριά στην καρδιά».

τραγουδίστριαηθοποιόςΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζ