Lifestyle|01.08.2024 16:12

Ατύχημα για τη Sharon Stone: Με μαυρισμένο μάτι στις διακοπές της στην Τουρκία

Newsroom

Τις καλοκαιρινές διακοπές της απολαμβάνει η Σάρον Στόουν (Sharon Stone), η οποία δεν πάυει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Τουρκία για μερικές μέρες χαλάρωσης με τα πράγματα όμως να μην πηγαίνουν τόσο καλά.

Ενα ατύχημα που είχε της προκάλεσε πρόβλημα με αποτέλεσμα να μαυρίσει το μάτι της χωρίς βέβαια αυτό να την εμποδίζει να απολαύσει τις διακοπές της.

Η φωτογραφία με το μελανιασμένο μάτι

Σε μία ιστορία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , η 66χρονη σταρ του Χολιγουντ έδειξε στο κοινό της το μαυρισμένο μάτι της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το λόγο που συνέβη.

 

«Αυτό το ταξίδι ήταν σκληρό, αλλά εγώ είμαι πιο σκληρή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της με τους διαδικτυακούς χρήστες να απορούν τι της συνέβη και αν είναι κάτι σοβαρό.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά η ηθοποιός δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία από το σπίτι που διαμένει θέλοντας να δείξει της ομορφιές της Τουρκίας και να παρακινήσει τους θαυμαστές της να την επισκεφτούν.

 

«Αν κάποιος σκέφτεται την Τουρκία για διακοπές, αυτή είναι η αυλή του δωματίου του ξενοδοχείου μου» έγραψε όντας εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές της γείτονος χώρας. 

ηθοποιόςΣάρον ΣτόουνΤουρκία