Lifestyle|01.08.2024 19:11

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζήτησε από την Κέιτ Μίντλετον να χωρίσουν από το τηλέφωνο» - Τι αποκαλύπτει ο βιογράφος της μέλλουσας βασίλισσας

Newsroom

Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, έμπειρος βασιλικός συντάκτης και βιογράφος, αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της ιστορίας αγάπης ανάμεσα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στο νέο του βιβλίο, «Catherine, the Princess of Wales», που κυκλοφορεί την Πέμπτη 1η Αυγούστου. Η σχέση τους μοιάζει με παραμύθι με ευτυχισμένο τέλος, αν και υπήρξαν αρκετές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της.

Στο βιβλίο, ο Τζόμπσον περιγράφει πώς η γοητευτική, έξυπνη και φιλόδοξη Κέιτ Μίντλετον συνάντησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ τον Σεπτέμβριο του 2001 στο πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους στη Σκωτία. Η σχέση τους, που ξεκίνησε λίγο αργότερα, κατέληξε σ' έναν ευτυχισμένο γάμο τον Απρίλιο του 2011, αλλά πέρασε από δοκιμασίες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, τον Ιανουάριο του 2007, ο Ουίλιαμ ζήτησε από την Κέιτ να χωρίσουν, μάλιστα μέσω τηλεφώνου, λίγο πριν από τα 25α γενέθλιά της. Η πίεση από τα βρετανικά ταμπλόιντς για τον αρραβώνα τους ήταν αφόρητη. «Της είπε πως και οι δύο χρειάζονταν χώρο για να βρουν το δρόμο τους και ότι δεν μπορούσε να της υποσχεθεί γάμο» γράφει το βιβλίο. Το τηλεφώνημα, διάρκειας 30 λεπτών, ήταν γεμάτο συγκίνηση για αμφότερους.

Ο Τζόμπσον σημειώνει ότι αυτό δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ουίλιαμ ζητούσε διακοπή της σχέσης τους. Ωστόσο, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Good Morning America», ο συγγραφέας δήλωσε πως ο Ουίλιαμ μετάνιωσε γρήγορα για την απόφασή του. Βλέποντας την Κέιτ να διασκεδάζει με την αδελφή της, Πίπα, κατάλαβε πως έκανε λάθος και την ήθελε πίσω στη ζωή του.

Η πρόταση γάμου ήρθε τελικά τον Οκτώβριο του 2010 κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κένυα, και τον επόμενο μήνα τα ανάκτορα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους επίσημα.

Ταξίδι-έκπληξη

Παράλληλα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού πλησιάζουν και αναμένεται η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να στηρίξουν τους Βρετανούς αθλητές. Παρά τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει η Κέιτ, σχεδιάζει να παρευρεθεί στην Πόλη του Φωτός με τον σύζυγό της, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Express.

Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι για την Κέιτ και ίσως να δούμε μόνο τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Παρίσι, συνοδευόμενο από τα μεγαλύτερα παιδιά τους, τον George και τη Charlotte.

πρίγκιπας ΟυίλιαμχωρισμόςΚέιτ ΜίντλετονΟλυμπιακοί Αγώνες 2024