Lifestyle | 02.08.2024 10:12

Εμφάνιση έκπληξη για τη Kate Middleton στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Στο Παρίσι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Newsroom

Ταξίδι - έκπληξη ετοιμάζουν η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο Παρίσι για να στηρίξουν τους αθλητές της Μεγάλης Βρετανίας στα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα στις ερχόμενες μέρες.

Παρά τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται, σχεδιάζει να βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός τις επόμενες ημέρες συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

Τα πλάνα του βασιλικού ζεύγους

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Express, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα ταξιδέψουν στη Γαλλία ώστε να στηρίξουν τους Αγγλους αθλητές που προσπαθούν να κερδίσουν ένα μετάλλιο.

Μια τέτοια εμφάνιση σίγουρα θα έστελνε ένα καθησυχαστικό μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας, η οποία συγκλόνισε τον Μάρτιο όταν ανακοίνωσε τη σοκαριστική διάγνωση και έκτοτε έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε από τότε δύο δημόσιες εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες, μία στο φεστιβάλ «Trooping the Colour» στις 15 Ιουνίου και μία στον τελικό ανδρών του Wimbledon στις 14 Ιουλίου.

Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι για επερχόμενη εμφάνιση της Κέιτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μέχρι στιγμής πιθανολογείται ότι θα δούμε και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Παρίσι ίσως συνοδευόμενος από τα μεγαλύτερα παιδιά του, Τζορτζ ή Σάρλοτ.

πρίγκιπας ΟυίλιαμΚέιτ ΜίντλετονΟλυμπιακοί Αγώνες 2024