Lifestyle|02.08.2024 10:29

Γαμπρός ο Leonardo Di Caprio; Το μονόπετρο της συντρόφου του, τον πρόδωσε

Newsroom

Φαίνεται να τελειώνει σιγά - σιγά η εργένικη ζωή για το Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio), καθώς όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στα 49 του χρόνια έπειτα από φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, που μέχρι σήμερα δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, παρά τα 49 του χρόνια, μοιάζει συνεπαρμένος από την 26χρονη Vittoria Ceretti. Ο σταρ του Τιτανικού και το μοντέλο από την Ιταλία απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες μια καλοκαιρινή απόδραση στην Ιταλία.

Το δαχτυλίδι στο δάχτυλο

Ο βραβευμένος με Οσκαρ σταρ και η Ceretti εθεάθησαν να δειπνούν στο Nerano πριν απολαύσουν τον ήλιο στο γιοτ τους με φίλους. Καθώς το ζευγάρι καθόταν αναπαυτικά, στο επίμαχο δάχτυλο της Vittoria έλαμπε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς.

Ο ηθοποιός έδειχνε απόλυτα ερωτευμένος με τη σύντροφό του, σκύβοντας συχνά κοντά της για να της μιλήσει καθώς απολάμβαναν το εκλεκτό γεύμα τους. Η Vittoria επέδειξε επίσης το διαμαντένιο δαχτυλίδι της καθώς επιβιβάστηκε σε μια λέμβο μαζί με φίλους του σταρ.

Μαζί τους ήταν μεταξύ άλλων ο κολλητός του ΝτιΚάπριο, Tobey Maguire, η Βρετανίδα καλλονή Neelam Gill, ο πρωταγωνιστής του «Entourage», Kevin Connolly και ο πρώην αρχισυντάκτης της Vogue, Edward Enninful.

 

 

 

ηθοποιόςΛεονάρντο Ντι Κάπριο