Lifestyle|02.08.2024 21:25

Στο Παρίσι η Sarah Jessica Parker - Η σπάνια φωτογραφία με τα τρία παιδιά της

Newsroom

«And Just Like That» η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και η οικογένειά της βρέθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η ιέρεια του «Sex and the City» πόζαρε για μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγό τους Μάθιου Μπρόντερικ και τα τρία παιδιά τους, τον 21χρονο Τζέιμς και τις δίδυμες 15χρονες κόρες Τάμπιθα και Λορέτα, καθώς όλοι συγκεντρώθηκαν για μια περιπέτεια στο Παρίσι.

Η οικογενειακή φωτογραφία

Η 59χρονη ηθοποιός, φόρεσε ένα ολόλευκο φόρεμα, καθώς κρατούσε το μπράτσο του γιου της, το οποίο ήταν τυλιγμένο γύρω της. Ο Μπρόντερικ χαμογέλασε δίπλα σε μια από τις κόρες του φορώντας ένα μπλε σακάκι και γκρι πουκάμισο. 

Η φωτογραφία, η οποία κοινοποιήθηκε μέσα σε ένα σύνολο εικόνων στη σελίδα του Τζέιμς στο Instagram, είχε λεζάντα με τις λέξεις: «Πολύ ωραία!»

 

Επίσης, ανάμεσα στη συλλογή φωτογραφιών ήταν μια φωτογραφία του Τζέιμς και των αδερφών του σε ένα από τα παιχνίδια. Η τηλεπερσόνα και εστιάτορας, Guy Fieri έκανε επίσης μια εκπληκτική εμφάνιση σε μια εικόνα καθώς χαμογέλασε για μια φωτογραφία με τον Τζέιμς.

Και αυτό δεν ήταν το μόνο διάσημο πρόσωπο που συνάντησε η οικογένεια ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό. Η Τζένιφερ Χαντσον (Jennifer Hudson) είχε μια επανένωση με την Πάρκερ στο Παρίσι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

 

Αν και το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1997, συνήθως κρατά τα παιδιά του μακριά από τα social media, η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μια γλυκιά φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών της στο Instagram τον περασμένο μήνα καθώς γιόρταζαν τα 15α γενέθλιά τους.

 

Ενώ έδινε στους ακόλουθούς της μια ματιά στο πάρτι τους, η σταρ του «And Just Like That» συνεχάρη τα κορίτσια της που έγιναν «2 θεϊκά 15χρονα».

Τζένιφερ ΧάντσονΟλυμπιακοί Αγώνες 2024Παρίσι 2024ηθοποιόςΣάρα Τζέσικα Πάρκερ