Lifestyle|02.08.2024 15:22

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle ετοιμάζουν νέα συνέντευξη - Συναγερμός στο Παλάτι

Newsroom

Νέα ανησυχία στη βασιλική οικογένεια αφού μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) θα μεταδοθεί αυτήν την Κυριακή στο CBS. Oλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις-βόμβα του ζεύγους κατά της βασιλικής οικογένειας στη συνέντευξή του στην Οπρα Γουίνφρι (Oprah Winfrey) και τώρα υπάρχει ανησυχία ότι ετοιμάζονται για μια επανάληψη.

Ο πρίγκιπας και η σύζυγός του, έδωσαν συνέντευξη στην Jane Pauley για την επιτυχημένη αμερικανική εκπομπή «CBS Sunday Morning», αποκαλύπτει αποκλειστικά το Page Six.

Τι ακριβώς είπαν

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μίλησαν στην παρουσιάστρια για τη νέα τους πρωτοβουλία με επίκεντρο τα παιδιά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Η Μαρκλ σε κάποιο σημείο αποκάλεσε τα παιδιά τους – τον πρίγκιπα Αρτσι, 5 ετών, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 3 ετών – καταπληκτικά, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε ότι οι γονείς πρέπει να είναι «πρώτοι ανταποκριτές» εν μέσω της κρίσης των social media.

«Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε ως γονείς είναι να τα προστατεύσουμε. Και έτσι όπως βλέπουμε τι συμβαίνει στον διαδικτυακό χώρο, ξέρουμε ότι υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει εκεί», δήλωσε η Μαρκλ στο πρώτο απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS Sunday Morning. «Είμαστε απλά ευτυχείς που μπορούμε να είμαστε μέρος μιας αλλαγής για καλό».

Ενώ ο Χάρι πρόσθεσε: «Σε αυτό το σημείο, έχουμε φτάσει στο στάδιο όπου σχεδόν κάθε γονέας πρέπει να είναι πρώτος ανταποκριτής. Και ακόμη και οι καλύτεροι πρώτοι ανταποκριτές στον κόσμο δεν θα μπορούσαν να διακρίνουν τα σημάδια μιας πιθανής αυτοκτονίας. Αυτό είναι το τρομακτικό κομμάτι της υπόθεσης».

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή και το ζευγάρι θα μιλήσει για τη συνέχιση του έργου του με γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους από τον διαδικτυακό εκφοβισμό και την κακοποίηση.

Βέβαια, πέρα από τη νέα τους δράση, δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσε να έχει δηλώσει το ζευγάρι, αν και υπάρχουν φήμες που το θέλει να έχει προχωρήσει από την κόντρα με το Παλάτι, τη στιγμή μάλιστα που και ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλπαλάτι