Lifestyle|02.08.2024 16:12

Tori Spelling: Σκέφτεται να ανοίξει Onlyfans για να σπουδάσει τα πέντε παιδιά της

Newsroom

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) αποκάλυψε τον τρόπο που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει προκειμένου να κερδίσει τα απαραίτητα χρήματα, ώστε να μπορέσουν τα πέντε παιδιά της να πάνε στο κολέγιο.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της «misSPELLING», η 51χρονη ηθοποιός είπε στον καλεσμένο της Γουίλιαμ Σάτνερ ότι σκέφτεται να φτιάξει OnlyFans για να μπορέσει να αντέξει οικονομικά τα δίδακτρα.

Ο 93χρονος Σάτνερ σημείωσε ότι η Σπέλινγκ έχει «πολλά παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και το πανεπιστήμιο, στο οποίο τελικά θα πάνε, είμαι εδώ για να σας πω ότι είναι υπερβολικά [ακριβό]. Θέλω να πω, είναι απλά τρελό».

Η Σπέλινγκ έχει τρεις γιους, έναν 17, έναν 11 και έναν 7 χρονών, και δύο κόρες, μια 16 και μια 12 χρονών με τον εν διαστάσει σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ.Η ηθοποιός σημείωσε σε ένα σημείο: «Θα χρειαστεί να κάνω OnlyFans για να τα βάλω στο κολέγιο».

Ο άβολος διάλογος με τον καλεσμένο

Ο Σάτνερ, που δεν είχε ακούσει ποτέ για τη συνδρομητική ιστοσελίδα ενηλίκων, έκανε τη Σπέλινγκ να του εξηγήσει: «Υποθέτω ότι, αρχικά, ήταν περισσότερες γυναίκες στον χώρο - όχι εργάτριες του σεξ, αλλά τέτοιου τύπου».

Ο Σάτνερ τη διέκοψε λέγοντας: «Περίμενε ένα λεπτό, περίμενε ένα λεπτό. Οταν λες «οχι εργάτριες του σεξ, αλλά τέτοιου τύπου», είτε είναι, είτε δεν είναι. Είτε τα βγάζουν, είτε δεν τα βγάζουν».

Και ρώτησε αν οι συνδρομητές στο OnlyFans «αναζητούν μια σεξουαλική περιπέτεια;».

«Ναι», επιβεβαίωσε η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210». «Αλλά το OnlyFans μετατράπηκε. Τώρα υπάρχουν κωμικοί και σεφ και βίντεο και ο κόσμος πληρώνει. Είναι σαν να μπορείς να γίνεις συνδρομητής. Αλλά πολλές ηθοποιοί το κάνουν τώρα και δείχνουν πράγματα», συμπλήρωσε.

ηθοποιόςOnlyFans