Lifestyle|03.08.2024 11:40

Madonna: Φωτογραφίζεται τόπλες σε κρεβάτι μαζί με έναν άγνωστο άνδρα

Newsroom

Η διάσημη τραγουδίστρια του «Like a Virgin», Μαντόνα (Madonna), μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram, δίνοντας μία γεύση από το καλοκαίρι της.

«Καυτή διασκέδαση το καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, συνοδευόμενη από ένα emoji φλόγας. Οι εικόνες ξεκίνησαν φορώντας ρούχα και κοσμήματα, αλλά κάθε επόμενη φωτογραφία αποκάλυπτε μια πιο τολμηρή πλευρά της.

Στην πρώτη φωτογραφία, πόζαρε για μια σέλφι φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα καπέλο. Τα αξεσουάρ της περιλάμβαναν διάφορα διαμαντένια κολιέ, δύο εκ των οποίων είχαν σχήμα σταυρού. Στο φόντο υπήρχε ένα στιγμιότυπο της Μέριλιν Μονρόε να χαμογελά και να κοιτά την κάμερα καθώς κολυμπάει.

Σε επόμενη φωτογραφία, η Μαντόνα φοράει μια μάυρη δαντελένια μπλούζα, συνδυασμένη με γυαλιά ηλίου. Υπήρχε επίσης μια προειδοποίηση που έγραφε «Μην αγγίζετε τον πάγο του αφεντικού» κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

 

Ωστόσο, οι εικόνες έγιναν σύντομα πιο τολμηρές, καθώς η Μαντόνα έβγαλε τα ρούχα της. Στεκόμενη σ' ένα σκοτεινό ντους, η τραγουδίστρια του «Bitch I'm Madonna» χρησιμοποίησε τα μακριά ξανθά μαλλιά της για να καλύψει το στήθος της σε τρεις φωτογραφίες.

Στην τελευταία εικόνα, η Μαντόνα βρίσκεται σε ένα κρεβάτι, χαμογελώντας στην κάμερα, ενώ ένας άγνωστος άνδρας κάθεται πίσω της και χαμογελά.

Η Μαντόνα εκμεταλλεύεται στο έπακρο το καλοκαίρι της, έχοντας κάνει πρόσφατα μια εμφάνιση-έκπληξη στην πρεμιέρα του «Deadpool & Wolverine» στις 22 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη, καθώς η επιτυχία της «Like a Prayer» του 1989 περιλαμβάνεται στην ταινία. Συνοδευόταν από τις δίδυμες κόρες της, Estere και Stella, 11 ετών.

instagramτραγουδίστριαΜαντόναMadonna