Lifestyle|03.08.2024 14:35

Cameron Mathison: Χωρίζει έπειτα από 22 χρόνια γάμου - Η ανακοίνωση στα social media

Newsroom

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο ηθοποιός Cameron Mathison γνωστοποίησε ότι παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, Vanessa, έπειτα από 22 χρόνια γάμου. 

«Μετά από 22 χρόνια γάμου, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μπαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Κρατάμε ευγνωμοσύνη στις καρδιές μας για τα υπέροχα χρόνια που μοιραστήκαμε μαζί.

Τα παιδιά μας ήταν και θα συνεχίσουν να είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και θα συμμεριζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας γι’ αυτά. Παραμένουμε φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον. Εκτιμούμε ειλικρινά τον σεβασμό σας για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής» αναφέρεται στην ανάρτηση.

 

Ο Cameron Mathison έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις συμμετοχές που είχε στις επιτυχημένες σειρές «General Hospital» και «All My Children». Με τη Vanessa παντρεύτηκαν στις 27 Ιουλίου 2002. Εχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Lucas και τη Leila. 

ηθοποιόςδιαζύγιο