Lifestyle|03.08.2024 15:38

Tobey Maguire: Ερωτευμένος ο «Spiderman» με 24χρονο μοντέλο - Τα παθιασμένα φιλιά σε παραλία στη Σαρδηνία

Newsroom

Ο Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire) απολαμβάνει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σαρδηνία και απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές μ' ένα μοντέλο, το οποίο είναι 25 χρόνια νεότερό του.

Νωρίτερα, η πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Μέιερ, αποκάλεσε «ανοησίες» τις φήμες ότι έβγαινε με μια άλλη νεαρή γυναίκα.

Ο 49χρονος πρωταγωνιστής του «Spider-Man», που κάνει διακοπές στο ιταλικό νησί με τον φίλο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, απαθανατίστηκε να απολαμβάνει το μπάνιο του σε μια απομονωμένη παραλία με την 24χρονη Babette Strijbos.

Στις φωτογραφίες της Daily Mail, ο Μαγκουάιρ και η κοπέλα φαίνονται να μοιράζονται τρυφερές στιγμές και ν' αγκαλιάζονται ενώ είναι στο νερό. Δεν είναι σαφές πότε άρχισε η σχέση τους και αν είναι επίσημα μαζί.

Αυτή η εμφάνιση έρχεται λιγότερο από έναν μήνα μετά τις φήμες για σχέση με την 20χρονη Λίλι Τσι. Ο Μαγκουάιρ εθεάθη στις 4 Ιουλίου να αποχωρεί από το πάρτι του CEO της Fanatics, Μάικλ Ρούμπιν, με άλλους σταρ και τη νεαρή Τσι, δημιουργώντας εικασίες για πιθανή σχέση τους.

Οι φήμες έφτασαν στην πρώην σύζυγό του, η οποία χώρισε από τον ηθοποιό το 2016, έπειτα από έξι χρόνια γάμου, και η οποία δεν πίστευε ότι ο πρώην συζυγός της και η Τσι είχαν σχέση.

Σε διαδικτυακό σχόλιο, η Μέιερ απάντησε: «Συνήθως δεν απαντώ σε τέτοιες ανοησίες, αλλά ο Τόμπι ήταν απλώς ευγενικός και βοηθούσε μια φίλη του να πάει στο αυτοκίνητό της». Προσέθεσε ότι ο Μαγκουάιρ ήταν απλώς ευγενικός και χαρακτήρισε το συγκεκριμένο άτομο αγενές.

σχέσηΣαρδηνίαμοντέλοSpidermanηθοποιός