Lifestyle|05.08.2024 10:26

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μετά την απώλεια του πατέρα μου ήρθαν πολλές δυσκολίες»

Newsroom

Με αφορμή την καλοκαιρινή επιθερώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» στο θέατρο Άλσος, όπου πρωταγωνιστεί, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για τη δύσκολη τελευταία οκταετία που πέρασε, αλλά και τον θάνατο του πατέρα της.

«Τον Οκτώβριο κλείνω τα 45 και δεν πιστεύω ότι έχει καμία σημασία αν θα πεις την ηλικία σου ή όχι. Το βρίσκω ανούσιο να την κρύβω. Σημασία έχει πόσο αισθάνεται κανείς. Υπήρξαν περίοδοι που έχω αισθανθεί 85, αλλά αυτή την περίοδο αισθάνομαι εκεί γύρω στα 35» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Αργότερα, περιέγραψε πως τον τελευταίο καιρό αισθάνεται και πάλι καλά ψυχολογικά, μετά τη δύσκολη οκταετία που πέρασε. «Η τελευταία οκταετία, όχι συνεχόμενα, ήταν πολύ απαιτητική σε ψυχολογικό επίπεδο. Αντιμετώπισα διάφορα, προσωπικά και επαγγελματικά. Ηταν πιεστική για μένα. Και τώρα είναι μια διετία που έχω κάνει αρκετή δουλειά».

«Απομονώθηκα λίγο»

Και συνέχισε: «Είχε αρκετή δουλειά και αρκετή μοναξιά. Αποφάσισα όλο αυτό να το λύσω και απομονώθηκα λίγο. Όμως έφερε καρπούς. Έτσι κι αλλιώς, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα υποκριθώ ότι είμαι καλά ή θα το κρύψω όταν δεν είμαι. Αφετηρία ήταν η απώλεια του μπαμπά μου, αλλά ακολούθησε ένα ντόμινο πραγμάτων. Ήρθαν και κάποιες δυσκολίες στη δουλειά. Να βάλουμε στην εξίσωση και τον Covid, ήταν για όλους μια περίοδος που έφερε πολλές ανακατατάξεις και έπρεπε πάλι να βρούμε τις ισορροπίες μας». 

Ντορέττα ΠαπαδημητρίουηθοποιόςCovid-19μοναξιά